Leacuri cu usturoi

ripe garlic fruits with green parsley leavesEste cunoscut faptul ca usturoiul este folosit atat in alimentatie cat si in tratamente de peste 5000 de ani.

Usturoiul este cel mai puternic antibiotic natural cunoscut, sub forma de aliment pur. Contra sucului sau, germenii de raceli, gripe si viroze nu au nici o sansa. Descompune flegma, combate infectiile, degajeaza sinusurile, bronhiile si plamânii. Omoara cei mai oribili microbi – chiar si pe cei ai leprei, gonoreei si cangrenei – în cinci minute fix! în testele de laborator, acesti germeni au fost aruncati efectiv pe marginea unui platan de cultura! Un miligram de usturoi avea aceeasi putere cu douazeci si cinci de unitati de penicilina.

Este o planta atat de puternica incat, cand e frecata pe picioarele cuiva, intra rapid in sange si poate avea un efect benefic in plamani. O cataplasma cu usturoi pusa pe talpile picioarelor este foarte buna pentru oprirea tusei si alungarea racelilor.

Leacul cu usturoi si alcool, denumit si „cura tibetana”, trebuie respectat o data pe an sau chiar mai rar. Nu are contraindicatii si previne sau vindeca ori amelioreaza bolile cardiace, hipertensiunea, sinuzita si unele afectiuni pulmonare.

Leacul miraculos cu usturoi si alcool se prepara din usturoi bio si alcool pur. Intr-un borcan de sticla se pun 350 de grame de usturoi care a fost curatat si pisat inainte. Usturoiul trebuie pisat cu instrumente din plastic sau lemn.

Peste usturoi se pun 250 mililitri de alcool. Amestecul se agita bine si se lasa la frigider 10 zile, la macerat. In a 11-a zi se strecoara amestecul si solutia rezultata se tine in frigider alte doua zile sa se decanteze.

Din solutia rezultata se iau in fiecare dimineata 25 de picaturi cu apa. Cura se continua pana ce se termina tot lichidul.

Printre cele mai importante beneficii ale usturoiului amintim: intarirea imunitatii, tratarea bolilor respiratorii si pulmonare, prevenirea aterosclerozei, prevenirea si tratarea trombozelor si cheagurilor de sange, tratarea gripei, tratarea bolilor de inima, prevenirea infarctului, detoxifierea organismului, reumatism, diabet, infectii urinare si parazitoze intestinale.

Adauga un comentariu

*