Ce ne rezerva astrele in saptamana 3-9 martie 2014

Berbec  Retrogradarea planetei Marte in semnul Balantei si in zona rezervata parteneriatelor, in horoscopul tau solar, are drept (unul dintre) efect(e) faptul ca, orice ai incerca sa faci pentru ca relatia ta sa functioneze, nu reusesti sa obtii niciun control asupra evenimentelor. Si asta deoarece este recomandat ca, incepand cu aceasta saptamana, sa vrei a vedea ceea ce se intampla si din alta perspectiva – esti sigur ca trebuie sa investesti atat de multa energie in aceasta relatie? Poate ca trebuie sa te ocupi, mai intai, de starea ta de bine, nicidecum a partenerilor. Simti ca este loc pentru un nou inceput, insa, mai ai de asteptat. O saptamana cu evenimente paradoxale – un context controversat, pe placul horoscopul_razboinicului din tine.

Taur  O saptamana in care sanatatea trebuie sa fie principalul subiect care sa beneficieze de atentia ta. In cazul in care deja te tratezi si nu observi o vindecare rapida sau rezultate imediate, nu te grabi sa dai vina pe tratamentul actual: prezenta unei planete malefice, nu doar ca natura, in sectorul rezervat sanatatii si rutinei zilnice din horoscopul tau solar si influenta acesteia sunt “vinovate” de lipsa de raspuns a organismului tau la acest tratament. Pe de alta parte, este posibil sa descoperi noi elemente care sa necesite atentia ta, legate, deasemenea, de sanatate. In cazul in care te simti ca si cum ai fi prins de maini si de picioare, incearca sa gasesti noi si naturale moduri de vindecare.

Gemeni – Chiar daca nu mai exista umbra de indoiala in ceea ce priveste rationamentele pe care le faci – Mercur reluandu-si, deja, mersul direct, inca de saptamana trecuta, iar influenta sa, ca Stapan al semnului tau solar, fiind deja una benefica – se pare ca, cu greu iti gasesti linistea, deoarece luptele zilnice purtate in sufletul tau nu inceteaza. Nici in ceea ce priveste dragostea nu stai “pe roze”, mai ales in cazul in care esti singur si doresti a-ti intalni “sufletul pereche”. Sunt posibile probleme cu copiii tai, evident, in cazul in care acestia exista. Partea buna a lucrurilor este aceea ca, odata cu revenirea in mers direct a lui Jupiter, este posibil ca ceea ce ti-ai propus initial si nu ai reusit sa faci, sa devina realitate de acum incolo.

Rac ­- Este timpul sa cresti, sa inveti ceva nou, sa iti folosesti imaginatia. Relatia pe care o ai cu  Divinitatea iti cere atentia si parte din timpul liber. Si asta deoarece este o perioada de timp in care ai nevoie sa gasesti raspunsuri noi la probleme vechi. Sectorul de viata rezervat familiei si casei tale, in horoscopul solar, este greu incercat de prezenta unei planete debilitate, intr-o stare nu foarte fericita – Marte. Cel mai contrastant accent este reprezentat de relatia pe care o ai cu membrii familiei tale. Ceea ce te obliga la a avea rabdare si a arata intelegere pentru acestia, caci este posibil ca ei sa faca tot posibilul pentru a strica armonia, fara a-si dori neaparat acest lucru. Nu te astepta sa rezolvi acum toate problemele aparute.

Leu – Sunt evidentiate relatiile cu fratii, surorile, verii sau vecinii tai, persoane destul de apropiate. Este posibil ca tensiunile acumulate in trecut sa iasa la suprafata acum. La fel de posibil este sa simti nevoia a spune lucrurilor pe nume clar si raspicat, fara a-ti mai pasa de repercusiuni. Totusi, diplomatia-ti legendara te poate tine departe de astfel de neplaceri, iar vestea buna este aceea ca, incepand cu mijlocul saptamanii, este posibil ca dragostea sa reapara in viata ta, chiar daca doar prin intermediul unei relatii clandestine sau secrete. Pastreaza, totusi,  cate ceva din resursele tale si pentru cei din familie, acestia reocupand principalul loc in viata ta.

Fecioara – Se anunta vesti bune, msi ales in legatura cu persoana iubita. Caci, daca iti doresti pe cineva cu care sa vorbesti cate-n luna si-n stele, despre orice fel de subiect, aceasta este cea mai potrivita persoana. Noile parteneriate sunt sustinute, din punct de vedere astral, insa nu este un moment favorabil demararii unor noi proiecte sau afaceri. Dar chiar si asa, fii cu bagare de seama atunci cand o persoana noua intra in viata ta – este posibil sa fie cu totul diferita decat te-ai asteptat. Trebuie sa pui la punct chestiunile legate de sanatate si de rutina zilnica. In alta ordine de idei, este posibila aparitia noi motive de a-ti cheltui resursele, aparent fara noima; calculeaza totul la sange, asa cum esti obisnuit sa faci.

Balanta – Odata cu inceperea “mersului” aparent retrograd al lui Marte in semnul tau solar, sunt posibile foarte multe limitari si restrictii in ceea ce te priveste. Deci nu te enerva, de aceasta data chiar sunt de vina planetele. Se pare ca trebuie sa iti reorganizezi viata. Nu exagera muncind peste masura si aminteste-ti ca, din cand in cand, trebuie sa te mai si odihnesti. Parca nu mai ai atat de mult curaj si nici nu mai esti atat de hotarat, ceea ce te pune in situatia de a-ti regandi strategiile, cel putin pentru perioada actuala si pentru proiectele aflate in derulare. Chiar daca pana acum ai fost fortat sa colaborezi, acceptand ceea ce ti s-a impus, incearca sa mai dai dovada de rabdare, caci nu este un moment favorabil pentru a fi pe cont propriu.

Scorpion – Ca niciodata, cu greu ajungi sa obtii ceea ce ti-ai propus. Parca intreg Universul comploteaza impotriva ta si a scopurilor tale. Ceea ce iti poate produce frustrari. Mari. Daca esti implicat in proiecte care se doresc a fi secrete, incearca sa nu te dai de gol atunci cand te simti in siguranta, langa oameni care au pretentia ca iti sunt adevarati prieteni. Unde mai pui si faptul ca – momentan, cel putin – nu mai ai parte de atat de multa putere personala. Nu traiesti o perioada foarte fericita si acest lucru ar putea avea repercusiuni de nedorit asupra psihicului tau, slabit si incercat inca din ultima luna a anului trecut. Se poate ca, incepand cu aceasta saptamana, sa fii nevoit a-ti rezerva mai mult timp pentru relaxare.

Sagetator – Cu cat ai impresia ca poti evita a face ceea ce nu iti place, cu atat mai mult te inseli. Este nevoie de foarte multa munca si, daca nu alegi sa o faci acum, o vei face inzecit peste ceva vreme. Se anunta schimbari legate de domeniul familiei, de cel al carierei si in ceea ce priveste planul social. Se poate sa nu mai ai starea necesara de a petrece timp alaturi de prietenii dragi tie, solitudinea redevenindu-ti cel mai bun prieten. De asemenea, sunt posibile – in cazuri extreme – depresii sau stari psihice de nedorit. Norocul tau este ca toate acestea vor fi contrabalansate de catre acea “joie de vivre” pe care numai tu o poti avea; ea se datoreaza revenirii in mers direct a stapanului semnului tau solar: Jupiter. Din aceasta saptamana.

Capricorn – Cariera si imaginea ta in fata celorlalti sunt supuse unui tir de influente nefaste. Ca atare, a da dovada de rabdare, este cel mai bun semn al unei stapaniri de sine demna de natura ta imbatabila. Chiar daca iti doreai sa te relansezi in cariera, sa schimbi ceva in ceea ce priveste felul in care esti perceput de cei din jur, intarzierile si amanarile nu contenesc a-ti da de furca. Considera toate acestea ca fiind semnale pentru a nu incepe. Nimic. In orice caz, incepand cu aceasta saptamana, ai de pus la punct relatiile cu oamenii importanti din viata ta. Importanti ca statut. Fereste-te de cei care au puterea de a face lucrurile dupa bunul lor plac, nepasandu-le de legi si cutume. Este vorba de o scurta  perioada de timp, deci nu dispera.

Varsator – In sfarsit, ceea ce de mult trebuia sa se intample, s-a produs deja: ai toate sistemele activate pentru a merge inainte. Mercur si-a reluat mersul direct, in semnul tau solar – redevii stapan pe propriile-ti ganduri, Venus, incepand cu aceasta saptamana va accesa energiile semnului tau solar – farmecul tau inconfundabil va face ravagii in randul persoanelor de sex opus. Pe de alta parte, Soarele ste prezent in sectorul de viata destinat resurselor tale, iar inflouenta sa iti poate aduce surprize foarte placute in materie de castiguri – cine nu isi doreste asa ceva? Singurul loc unde pot aparea probleme sunt studiile superioare sau initiatice, in cazul in care ai de-a face cu asa ceva. Situatie care se va redresaabia la sfarsitul lunii in curs.

Pesti – Rezista cu stoicism oricarei tentatii de a-ti cheltui resursele, indiferent care este motivul lor si indiferent care este natura acestora. Asteapta-te la renegocieri, intarzieri, frustrari, in special in ceea ce priveste planurile tale de viitor. In cazul in care propui ceva nou celor de care depind castigurile tale, asteapta-te la refuzuri. Tot ceea ce poti face este sa regandesti strategiile si sa revii cu o noua tactica, imbunatatita si adaptata noilor circumstante. Chiar daca nu esti incantat de optiunile pe care le ai pentru a face rost de bani, nu-ti pierde speranta si fii inventiv. Intr-adevar, desi majoritatea usilor se inchid, cu siguranta va veni o vreme cand suprafetele vitrate vor fi mai accesibile decat aceste usi.

Adauga un comentariu

*