Vremea te tine in casa? Descopera filmele care te vor scapa garantat de plictiseala weekend-ul acesta

Haideti sa profitam de racoarea dulce si suava a acestui anotimp si sa vizionam alaturi de persoanele dragi cateva filme in intimitatea casei noastre. Iata cateva sugestii de filme ce ar putea capta atentia oricarui amator de filme online.

cougars-incCougars Inc.

Sam a fost dat afara dintr-un sir lung de scoli unde atragea asemeni unui magnet belele. Intr-un final ajunge intr-o scoala unde totul merge mult mai bine, pana in momentul in care afla ca mama lui nu mai avea bani pentru a-i achita taxele scolare. Este nevoit sa inceapa un job (Cougars, Inc) unde este ajutat de prieteni.

stilettoStiletto

O asasină foarte meticuloasă urmăreşte şi ucide rând pe rând membrii unei organizaţii criminale nemiloase. Ucigaşa, o femeie misterioasă de origine rusă, îşi anihilează victimele cu brutalitatea Văduvei Negre şi pentru a-şi atinge scopul nu ezită să se infiltreze printre bande periculoase şi traficanţi de droguri. Una dintre victime supravieţuieşte însă, Virgil, un om foarte înstărit. El s-a intersectat în trecut cu ucigaşa, iar trădarea sa îi frânge inima. Furios şi paranoic, Virgil nu mai poate avea încredere nici măcar în asociaţii lui cei mai apropiaţi, aşa că el îl angajează pe detectivul Beck să-i dea de urma frumoasei ucigaşe înaintea Poliţiei.

shrinkShrink – La Psiholog

Henry Carter este un celebru psihiatru din Los Angeles, printre ai carui pacienti se numara o serie de vedete de la Hollywood: Kate Amberson – o actrita frumoasa si cunoscuta, care are un sot infidel si se teme de batranete, Patrick – un producator nevrotic si agresiv, Jeremy – un scenarist aspirant caruia nu ii citeste nimeni manuscrisul cu exceptia lui Daisy, asistenta insarcinata a producatorului, Shamus – un actor irlandez sexy, dar cu un comportament autodistructiv si Jack Holden – un actor veteran alcoolic, care prefera sa creada ca este dependent de sex. Dupa ce sotia lui se sinucide, Henry Carter incepe sa fumeze marijuana, nu se mai preocupa de aspectul lui exterior si isi pierde increderea in abilitatile sale de a-si ajuta pacientii sa depaseasca perioadele grele din viata lor. Totul se schimba insa atunci cand psihiatrului i se cere sa accepte pro bono cazul Jemmei, o adolescenta afro-americana sensibila si traumatizata careia tocmai i s-a sinucis mama.

let-the-game-beginLet the game begin – Sa inceapa jocul

Un doctor naiv se casatoreste cu aleasa inimii. Cand isi da seama ca viata ii devine un sir de nereusite, isi angajeaza cateva persoane care il vor ghida si-l vor instrui cum sa procedeze pentru a reusi in viata , il familiarizeaza cu mici trucuri necesare reusitei.

 

Adauga un comentariu

*