Reţete de frumuseţe din întreaga lume

Tehnicile de frumuseţe pe care le adopţi în fiecare zi se dovedesc a fi bune, dar, cu siguranţă, ai vrea să încerci şi altele noi. Află care este secretul femeilor din India pentru un păr strălucitor, sau ale celor din Scandinavia, pentru un ten perfect!argan3

Scapă de mătreaţă în stil australian

Femeile din Australia tratează mătreaţa cu ajutorul unor ingrediente naturale. Adaugă câteva picături de ulei de eucalipt sau de arbore de ceai în şamponul tău şi spune adio mătreţii!

Tratament spaniol anticearcăne

Cred că fiecare dintre noi a stat cu bucăţi de castravete proaspăt pe la ochi pentru a scăpa de aspectul neplăcut al cearcănelor. Spanioloaicele, însă, folosesc felii de cartof tăiate subţiri pe care le aplică pentru 10 minute pe ochi. Astfel, pielea va deveni mai luminoasă, iar pungile de sub ochi vor dispărea.

Remediu brazilian împotriva celulitei

Chiar dacă tratamentele anticelulită s-au dovedit, de multe ori, a fi ineficiente, braziliencele știu reţeta succesului. Acestea se masează cu nisip pe zonele cu probleme.

Secretul indian al părului strălucitor

Femeile din India au un păr lucios şi puternic datorită uleiului de cocos pe care îl folosesc. Încălzeşte câteva picături de ulei de cocos şi masează-ţi pielea capului pentru a obţine un păr strălucitor. De asemenea, aplică tratamentul şi lasă-l peste noapte, iar a doua zi amponează părul de câteva ori. Vei vedea că podoaba ta capilară va fi mai sănătoasă.

Buze frumoase în stil italian

Nu este nevoie să faci prea mult efort sau să cheltui mulţi bani pentru a avea buze frumoase. Femeile din Italia îşi freacă buzele cu ulei de măsline care conferă un efect de hidratare şi strălucire buzelor.

Îngrijeşte-ţi faţa ca în Scandinavia

Secretul tenului perfect al femeilor din Scandinavia constă în faptul că beau multă apă şi, de asemenea, se spală pe faţă cu apă rece. Este suficient să-ţi uzi faţa cu câteva picături de apă foarte rece pentru a avea o faţă luminoasă.

Tratamentul chinezesc antirid

Intervenţiile chirurgicale sau injectarea cu botox pentru reducerea ridurilor sunt tehnici prea puţin cunoscute în China. Femeile de aici beau mult ceai alb pentru a împiedica formarea radicalilor liberi (duc la îmbătrânirea tenului) şi pentru a se menţine mereu tinere.

Sursa: www.clickpentrufemei.ro

Adauga un comentariu

*