Acțiuni pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice

Poliţiştii băcăuani au intensificat acţiunile în vederea diminuării ilegalităţilor îndreptate împotriva fondului forestier naţional privind tăierea, transportul şi comercializarea materialelor lemnoase.

Polițiștii de la Postul de Poliție Nicolae Bălcescu și Letea Veche, în urma acțiunilor desfășurate pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice, au aplicat patru sancțiuni contravenționale în cuantum de 6000 de lei și au confiscat cantitatea de 2,8 m.c. de material lemnos. De asemenea, polițiștii i-au depistat în flagrant pe S. Ionel, de 23 de ani și R. Petrișor, de 21 de ani, ambii din comuna Tamași, în timp ce transportau cu două atelaje hipo, pe DJ 252 D, în localitatea Galbeni, material lemnos fără documente legale de proveniență. Cei doi bărbați au fost sancționați contravențional iar materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Bacău.

Poliţiştii Postului de Poliţie Găiceana l-au depistat în trafic, pe DJ 252, pe B. Ionel, de 36 de ani, din județul Vrancea, în timp ce transporta cu o autoutilitară, trei m.c. de material lemnos pentru foc, fără documente legale. Bărbatul a fost sancționat contravențional iar materialul lemnos a fost confiscat.

Adauga un comentariu

*