Ca in Manastirea din Parma! Doua eleve de la CT „Anghel Saligny” au evadat din internat! „Franghia” s-a rupt si una din fete se afla in coma!

Două eleve de clasa a IX-a, a Colegiului Tehnic “Anghel Saligny”, au ajuns în spital, una în stare critică, cealaltă cu atac de panică după ce, în cursul nopții de joi spre vineri, prima dintre ele a căzut de la etajul întâi al internatului.

O fată de 15 ani, din comuna Filipeni, elevă la Colegiul Tehnic “Anghel Saligny” din Bacău se află în stare critică la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Bacău după ce, în cursul nopții de joi spre vineri,a căzut de la etajul întâi al internatului. Se pare ca aceasta, împreună cu o colegă, au vrut să părăsească incinta căminului, ele locuind la etajul al doilea,  fără știrea supraveghetorilor, improvizand o frânghie din cearșafuri. După ce una a coborât, in timp ce a doua incerca aceeasi escapada, “frânghia” a cedat in drepul etajului I. Fata a cazu fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Bacău, stabilindu-se că aceasta a suferit fracturi la ambele picioare, luxație de umăr și fractura la baza craniului. Este internată în stare de comă profundă, iar medicii nu se pronunța asupra evoluției ulterioare a stării ei bde sanatate. Fata care a ajuns în stare critică la spital este din Filipeni, elevă în clasa a IX-a, colega ei fiind din Dealu Morii. Poliția a deschis o anchetă, fiind întocmit dosar penal și „se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările în care s-a comis fapta”, a declarat inspector principal Narcisa Butnaru, purtator de cuvânt al Inspectoratului Judetean de Poliție Bacău.

Adauga un comentariu

*