Trucuri de slabit care chiar functioneaza 1

Sunteti in cautarea unor trucuri de slabit, avem noi cateva idei care va pot fi utile. Daca vreti sa scadeti in greutate, trebuie sa stiti ca o dieta reprezinta o treaba complicata. Abtinerea de la mancare este dificila chiar si pentru cei cu multa vointa.fruta

Bea apa

Se poate intampla deseori sa confundam setea cu foamea, de aceea sfarsim prin a acumula kilograme in plus, cand tot ceea ce avem nevoie de fapte un pahar cu apa.

Ai grija la gustarile pe care le consumi seara

Cu toti stim ca atunci cand stam in fata televizorului avem mereu tendinta si dorinta de a rontai ceva, dar acest lucru nu ajuta deloc silueta. Daca nu putem sa ne abtinem, ar trebui sa consumam alimente slabe caloric cum ar fi fructele si lactatele.

Rasfatate cu mancarurile favorite

Pentru a mentine silueta nu trebuie sa renuntam definitiv la alimentele preferate, doar trebuie sa le consumam in cantitati moderate.

Proteine in cadrul fiecarei mese

Proteinele fiind satioase, ajuta la dezvoltarea masei musculare. Astfel asigurate ca sunt incluse in alimentatia ta zilnica, proteinele cele mai sanatoase le intalnim in fructele de mare, carnea slaba, oua, iaurt, branza, soia, nuci sau fasole.

Mananca putin si des

Studiile arata ca persoanele care mananca 4-5 mese si gustari pe zi isi controleaza mai usor foamea si greutatea.

Condimenteaza mancarea

Ardeiul, scortisoara sau piperul cresc temperatura corpului si astfel este stimulat procesul de ardere al caloriilor.

Cumpara alimente sanatoase

Scapa de urmatoarele produse nesanatoase: bauturile racoritoare, margarina, mezelurile, afumaturile, carnea de porc, carnatii, branza topita, dulciurile. Inlocuieste-le cu fructe, legume, verdeturi, lactate, peste, pui, condimente din plante, cereale integrale, fructe uscate.

Mananca moderat

Cand iei masa in oras, poti sa eviti tentatia de a lasa farfuria goala daca dai la o parte o treime din portia servita. Aceasta tehnica simpla poate insemna ca renunti la 500 de calorii pe zi.

Inlocuieste pastele cu vegetale

Daca mananci mai putine paste si paine si mai multe legume inseamna sa renunti la 100-200 de calorii.

Nu sari niciodata peste micul dejun

Un mic dejun potrivit te va ajuta sa-ti incepi ziua in forma maxima si-ti va da energie si vitalitate pentru intreaga zi. Este dovedit ca cei care servesc in mod regulat micul dejun au o tendinta mai redusa de a consuma alimente grase si bogate in calorii pe parcursul zilei.

 

 

Adauga un comentariu

*