Diete usoare si eficiente pentru slabit

Una dintre cele mai mari provocari carora trebuie sa le faca fata femeile este aceea de a respecta o dieta. Inconjurate de tentatii , doamnele si domnisoarele reusesc cu greu sa-si infraneze poftele.44357dieta-rapida-1

Dieta cu miere si scortisoara
Mierea si scortisoara sunt doua dintre cele mai eficiente alimente pe care le poti asimila in momentul in care iti doresti sa pierzi kilogramele in plus pe care le-ai acumulat de-a lungul timpului. Daca ti-ai dorit adesea sa poti scapa de greutatea in plus vazand cu ochii, afla ca exista o modalitate care garanteaza rezultate spectaculoase: dieta cu miere si scortisoara.

Aceasta dieta minune este chiar simpla, pentru a te apuca de ea este necesar sa ai cele trei ingrediente: miere, scortisoara si apa. Iata cum trebuie sa procedezi:

Combina o lingurita de miere cu o jumatate de lingurita de scortisoara pudra. Fierbe o cana cu apa si adauga amestecul in ibric. Dupa ce da apa in fiert, imparte lichidul obtinut in doua portii si asteapta sa se raceasca.

Consuma prima portie dis de dimineata, cu jumatate de ora inainte sa servesti micul dejun. Consum-o pe cea de-a doua seara, cu jumatate de ora inainte de a merge la culcare.

Dieta nu este limitata de timp si o poti tine pana in momentul in care simti ca ai atins greutatea pe care ti-o doreai.

Dieta cu limonada

Lamaia este foarte benefica pentru organismul tau, avand in vedere ca are proprietati antioxiante incredibile.
Cura cu limonada a fost creata de Stanley Burroughs cu 50 de ani in urma reprezentand la momentul respectiv o cura rapida de detoxifiere intensa a organismului pentru cei cu un regim alimentar gras si nesanatos si pentru cei care nu urmau niciun program sportiv, avand o viata sedentara. Dupa ce mai multe persoane au urmat aceasta cura s-au observat si alte efecte, precum ameliorarea depresiei, energizarea, scaderea usoara in greutate, ameliorarea durerilor cronice, un aspect mai tanar al pielii, presuspunandu-se deasemenea ca aceasta cura ar elimina si toxinele.

Limonada se va indulci doar cu miere de albine. Este interzisa folosirea zaharului. Cura cu limonada pentru eliminarea surplusului de kilograme consta in consumul exclusiv de limonada, 6 portii pe zi, timp de 10 zile. Limonada se obtine astfel:
– 2 linguri suc de lamaie proaspat
– 2 linguri sirop de artar organic, gradul B
– un varf de lingurita de piper rosu;
– 300 de ml apa filtrata sau apa plata.

Dieta cu apa

Dietele “lichide” sunt ultimele solutii care promit scaderea rapida in greutate, iar dieta cu apa este cea mai cunoscuta dintre ele, dar si cea mai ieftina si mai usor de realizat. Secretul dietei cu apa este faptul ca pur si simplu taie pofta de mancare, cu alte cuvinte mananci mai putin daca te hidratezi mai des. Fara calcule despre numarul de calorii admise si fara indici glicemici, doar cateva reguli simple si usor de indeplinit.

Cea mai simpla dieta cu apa recomanda consumul a opt pahare a cate 200 ml de apa pe zi, dar in prima zi se bea doar un pahar, crescand treptat numarul de pahare, iar dupa a opta zi numarul lor descreste pana se ajunge la un pahar pe zi. Apa nu trebuie sa fie foarte rece si se bea incet, cu inghitituri mici.

Dieta cu legume, fructe si orez

Dieta consta in faptul ca trebuie in prima zi sa mananci legume, in a doua zi, fructe, iar in ultima zi, orez. Miscarea este si ea importanta.

Dieta de trei zile imbina alimente care accelereaza tranzitul intestinal si determina arderea grasimilor din organism. Specialistii in nutritie recomanda in prima zi la micul de jun o ceasca de cafea neindulcita, o jumatate de grapefruit si o felie de paine prajita cu unt de alune. La pranz este indicat sa consumati o conserva de ton cu o felie de paine prajita si o ceasca de cafea fara zahar.

In cea de-a doua zi, masa va fi bazata pe fructe. Astfel, se poate recurge la salatele de kiwi, portocala si grapefruit, fructe bogate in vitamina C.

Dupa terminarea acestei diete, specialistii in nutritie spun ca este indicata o pauza de cinci zile, dupa care cura de slabit poate fi repetata.

Adauga un comentariu

*