Cum sa slabesti sanatos

Curele de slabit au devenit un trend, unele dintre ele promitand minuni doar in cateva zile, altele nefiind eficiente, dar un lucru e cert, trebuie sa ne documentam inainte de a incepe o dieta.cura-de-slabire-cu-fructe-si-legume

Atunci cand incepem o cura de slabit e bine de stiut doamnelor ca acele diete care promit ca o sa scapati de kilogramele in plus in cateva zile nu sunt recomandate deoarece dauneaza sanatatii, nici dietele drastice nu sunt recomandate, deoarece acestea  suprasolicita ficatul, imbolnavindu-l.

Unele persoane crec ca daca mananca o data pe zi , si atunci in cantitate foarte mica vor slabi, dar asta este total gresit, singurul lucru ce il vor dobandi va fi acela de declansare a unor probleme de sanatate grave, cum ar fi ulcer sau anemie.

Este foarte important ca atunci cand tinem o dieta sa ne stabilim un program alimentar fara a sari peste mesele principale.

Va recomand deasemenea 3 alimente care ne taie pofta de mancare, si anume: oul fiert, iaurtul si para.

Oul fiert are doar 80 de calorii, insa fiind foarte concentrat in proteine este greu de digerat, tine de foame si forteaza metabolismul sa functioneze si sa arda calorii.

Iaurtul consumat intre mese taie foarte mult pofta de mancare, mai mult decat alte produse similare.

Para taie pofta de dulce. Este un fruct care este dulce, dar zaharul din el se absoarbe foarte lent si satisface pentru mult timp nevoia de dulce a creierului.

Atunci cand hotaram sa urmam o cura de slabire este indicat sa incercam sa consumam alimente cat mai proaspete, neprocesate industrial, fara aditivi, conservanti si coloranti. Sunt indicate legumele si fructele cumparate din piata, acestea nefiind tratate chimic.

Dar orice regim am urma nu ar avea nici un efect daca nu il asociem cu un regim de exercitii fizice regulate. Sportul fiind indicat si pentru intretinerea fizica si sanatate.

Adauga un comentariu

*