Brigitte si Ilie Nastase fac nunta mare la Poiana Brasov

Nunta mare la Poiana Brasov. Ilie Nastase si sotia petrec alaturi de 300 de invitati la nunta lor.

ilie-nastase-brigitte-sfat-cununieLa nunta lui Ilie cu Brigitte sunt asteptate nume sonore din sportul romanesc, dar si international, precum: Nadia Comaneci, Gheorghe Hagi, Ion Tiriac, dar si membrii ai cunoscutei academii sportive Laureus  , unde Ilie este membru activ.

Nasul celor doi, un alt nume important al fotbalului romanesc, Aurel Munteanu, fost jucator al echipei Sportul Studentesc, pe vremea cand Sportul reprezenta un nume important in campionatul intern.

Petrecerea are loc intr-unul din cele mai luxoase hoteluri din Romania si sunt asteptati peste 300 de invitati, iar meniul cu care se vor delecta fiind fastuos: peste, creveti, muschiulet de vitel, foie-gras, icre de manciuria, somon fume, sampanie frantuzeasca si vinuri de colectie.

Tortul pe care mirii il vor taia la miezul noptii va avea 5 etaje si va fi compus din ciocolata, foi cu nuca prajita si smochine confiate.

Atmosfera va fi intretinută de Loredana, DJ Project si cantareata de muzică populara Adriana Antoni.

Sotia fostului nr. 1 mondial al tenisului anilor ’70 a imbracat o rochie de mireasa realizata de designeri romani, casa de moda Mulaj Couture cu un material adus din Viena. Pentru marele eveniment Brigitte Sfat a ales o rochie albă din dantelă, iar parul şi l-a prins într-un coc simplu. ilei si b

Ilie Nastase mai are cinci copii din cele trei casatorii anterioare, iar Brigitte Sfat mai are doi copii, din tot atatea casnicii.
Ilie Nastase (67 de ani) s-a insurat pentru a patra oara si a tinut mortis ca la nunta sa cu Brigitte Sfat (37 de ani) sa fie prezenti toti cipii sai: Nathalie (38 de ani), fiica pe care Ilie Nastase o are cu Dominique Grazia, prima nevasta, Nicholas (26 de ani) si Alessandra Nastase (23 de ani), copiii adoptivi ai lui “Nasty” si ai Alexandrei King, a doua sotie, dar si micutele Alessia (9 ani) si Ema (7 ani), pe care le are cu Amalia.

 

Adauga un comentariu

*