Atelierul de cariere

Atelierul de Cariere va avea loc joi la Muzeul de Istorie, în ziua de desfășurare a Târgului de Cariere, iar la eveniment sunt așteptați în special băcăuanii cu minim doi ani de experiență profesională în companii, ONG-uri sau proiecte personale. Pentru a participa la Atelierul de Cariere doritorii trebuie să completeze formularul de înscriere de pe www.atelieruldecariere.ro.

Participarea este gratuită. În ziua Atelierului organizatorii propun workshop-urile ”Program de dezvoltare in cariera (upgrade, sidegrade, oportunitati multilaterale)” și “Train your boss, Fast track integration, Survival kit la birou”, precum și două scurte discursuri din partea unor invitați surpriză, care le vor vorbi participanților despre concepte ca „găsirea vocației” și „luarea deciziilor”. Ziua se încheie cu o sesiune de întrebări și răspunsuri la care vor participa reprezentanți ai angajatorilor prezenți la Târgul de Cariere.

Programul este de la 14:00 la 18:00, iar locația de desfășurare este Muzeul de Istorie.De asemenea, de la 11:00 la 19:00, Atelierul propune celor interesați sesiuni gratuite de consiliere în carieră, în compania unor consultanți specializați, care îi așteaptă pe doritori în incinta Târgului de Cariere. Sesiunile au o durată de circa 15 minute și sunt individualizate pe situația și întrebările fiecărui participant. Participanții la Atelierul de Cariere sunt încurajați să interacționeze cu potențialii angajatori în cadrul Târgului de Cariere, care va avea loc joi, în intervalul 11.00 – 19.00. Printre companiile prezente la evenimentul din această toamnă se numără SCC (Specialist Computer Sciences), cea mai puternică firmă privată cu capital integral britanic activă în domeniul serviciilor IT. Tinerii cu studii superioare, absolvite sau în curs, cu sau fără experiență de muncă, sunt principalii candidați vizați de companiile angajatoare prezente la Târgul de Cariere. Mai multe informații despre Târgul de Cariere pot fi găsite pe www.targuldecariere.roAtelierul de Cariere este un proiect de tineret finantat de Ministerul Tineretului si Sportului si Programul Tineret in Actiune. Acest proiect este finanțat cu susținere din partea Comisiei Europene. Această publicație [comunicare] reflectă doar vederile autorului, iar Comisia nu poate fi făcută responsabilă pentru utilizarea informației pe care o conține.

Adauga un comentariu

*