71 de pietoni amendati pentru traversari neregulamentare

Polițiștii rutieri au acționat în  Bacău, Onești și Moinești,  pentru prevenirea implicării pietonilor în evenimente rutiere produse pe fondul traversărilor neregulamentare.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au constatat patru infracțiuni și au aplicat 187 de sancțiuni contravenționale, din care 71 pentru pietoni și 21 pentru neacordare prioritate pietoni. De asemenea, polițiștii au reținut 29 de permise de conducere și trei certificate de înmatriculare.

C. Adrian, de 42 de ani, din Bacău, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Gării și nu a acordat prioritate de trecere unui pieton angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe marcajul pietonal. Cel în cauză a fost sancționat contravențional și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării.

G. Lucian, de 45 de ani, din București, a fost depistat în timp ce conducea un   autoturism, pe Bulevardul Mărășești din municipiul Onești,  fără a acorda prioritate de trecere unor pietoni angajați regulamentar în traversarea străzii, prin loc marcat și semnalizat corespunzător. Cel în cauză a fost sancționat contravențional și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării.

C. Iosif, de 43 de ani, din comuna Luizi Călugăra, a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism, având permisul de conducere suspendat pentru săvârșirea unei infracțiuni la regimul rutier. În cauză polițiștii au întocmit dosar penal.

D. Constantin, de 49 de ani, din Moineşti, a fost depistat în trafic de către poliţişti, în timp ce conducea un buldoescavator, pe strada Zorilor, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal.

 

Adauga un comentariu

*