Accidente soldate cu pagube materiale, conducători auto sub influenţa alcoolului

Poliţiştii au fost sesizaţi că pe Calea Moldovei s-a produs un eveniment rutier cu pagube materiale. Din cercetările efectuate, poliţiştii au constatat că G. Gheorghe, de 76 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de A. Costică, de 53 de ani, din aceeaşi localitate. În urma evenimentului, au rezultat doar pagube materiale. În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ pentru bărbatul de 76 de ani iar pentru conducătorul auto de 53 de ani, rezultatul a fost de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Un bărbat de 56 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Logofăt Tăutu, a intrat în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar pe marginea părţii carosabile. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care o  îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

In Slănic Moldova, pe strada 1 Mai, a fost depistat A. Traian, de 45 ani, din localitate, care conducea o autoutilitară în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Poliţiştii l-au depistat pe J. Lucian, de 33 de ani, din Bacău, care conducea pe strada Ion Luca Caragiale, un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Adauga un comentariu

*