Accidente si infractiuni la regimul circulaţiei în municipiul Bacău

Poliţiştii au fost sesizaţi că la intersecţia străzii Mioriţei cu strada Banca Naţională, s-a produs un accident de circulaţie cu victimă. Din cercetarea efectuată la faţa locului, poliţiştii au constatat că S. Crina, de 36 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de S. Ionel, de 36 de ani, din aceeaşi localitate, care din impact a fost proiectat într-o autoutilitară, condusă de A. Constantin, de 34 de ani. În urma evenimentului, conducătorii celor două autoturisme au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţe Bacău pentru îngijiri medicale. În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, rezultatele au fost negative. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Un bărbat de 63 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nufărului, nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de N. Gabriel, de 45 de ani, din localitate. În urma producerii evenimentului, bărbatul de 45 de ani s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, pentru îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.         

In Târgu Ocna, a fost depistat în trafic C. Neculai, de 37 ani, din comuna Ardeoani, care conducea o autoutilitară ale cărei numere de  înmatriculare erau provizorii. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că valabilitatea acestora era expirată. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Poliţiştii l-au depistat pe Ciprian P., de 25 de ani, din Dărmăneşti, care conducea pe strada Republicii din Comăneşti, un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Tamaşi l-au depistat în trafic pe B. Petrică, de 23 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Adauga un comentariu

*