„Pregatiri” pentru noul Cod Rutier!

In Oneşti, a fost depistat în trafic Z. Dimitrie, de 35 de ani, din  localitate, care conducea un autoturism, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest  a rezultat o concentraţie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.

Pe Calea Mărăşeşti din Bacău, a fost depistat L. Corneluş, de 23 de ani, din  comuna Podu Turcului, care conducea un autoturismîn timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0.81 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.

Poliţiştii l-au depistat pe strada Erou Ciprian Pintea, pe S. Dănuţ, de 19 ani, din  Bacău, care conducea un autoturism, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Tânărul nu a oprit la semnalul efectuat regulamentar de către poliţişti, care au pornit în urmărirea sa, iar în dreptul Stadionului Municipal, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un parapet din beton. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest  a rezultat o concentraţie de 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.

In municipiul Bacău, pe strada Henri Coandă, poliţiştii l-au depistat în trafic pe T. Adrian, de 51 de ani, din localitate, care conducea un autoturism, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest  a rezultat o concentraţie de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, după efectuarea verificărilor, poliţiştii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere iar autoturismul i-a fost încredinţat spre conducere, de către proprietar, A. Gheorghe, de 64 de ani din Bacău.       Tânărul a fost transportat la Spitalul Judeţean Bacău, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană fără a poseda permis şi care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală iar pentru proprietarul autovehiculului, s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de încredinţare cu ştiinţă a unui autovehicul, spre a fi condus pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis şi se află sub influenţa alcoolului.

Un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Oneşti, l-au depistat pe  DJ 115, în comuna Mănăstirea Caşin, pe C. Florin, de 40 de ani, din Bacău, care conducea un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost transportat la Spitalul Oneşti, unde acesta a refuzat să i se recolteze probele biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, din verificări polițiștii au stabilit că cel în cauză nu posedă permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Adauga un comentariu

*