Se fura de la alimente pana la lemne!

Poliţiştii de la Postul de Poliţie Asău l-au depistat în flagrant pe S. Daniel, de 23 de ani, din localitate, în timp ce sustrăgea cu ajutorul unui atelaj hipo, patru arbori, esenţă fag, proveniţi prin tăierea ilegală din pădurea Ocolului Silvic Comăneşti. Materialul lemnos în volum total de 3,5 m.c. şi în valoare de 415 lei, a fost recuperat şi predat părţii vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală şi furt de arbori.

Poliţiştii au depistat pe strada Nicolae Bălcescu, din Bacau, trei minori de 14 ani şi unul de 13 ani, care aveau asupra lor mai multe bucăţi de cablu electric.  În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit ca aceştia au sustras bunurile din incinta unei clădiri, aflate în renovare, din Bacău. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.  

Poliţiştii au fost sesizaţi de către I. Elena, de 62 de ani, despre faptul că în cursul nopţii, o persoană necunoscută a pătruns într-o anexă a locuinţei sale din comuna Hemeiuş, de unde a sustras bunuri în valoare de 1000 de lei.

În urma cercetărilor, poliţiştii l-au depistat pe Ţ. Costel, de 33 de ani, din localitate, care a sustras de la partea vătămată mai multe alimente după care le-a ascuns într-un lan de porumb din apropiere. De asemenea, poliţiştii au stabilit că în cursul aceleiaşi nopţi, bărbatul a mai fost surprins de un alt localnic, L. Mihai, în timp ce încerca să sustragă bunuri din curtea locuinţei sale, dar a reuşit să fugă. Faţă de Ţ. Costel s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violare de domiciliu, furt calificat şi tentativă la infracţiunea de furt calificat.

Adauga un comentariu

*