Infracţiuni la regimul circulaţiei

Pe Aleea Parcului din Bacău, poliţiştii l-au depistat pe B. Sorin, de 49 de ani, din municipiu, care conducea un autoturism, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, bărbatul a fost condus la Spitalul Județean Bacău pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei și i-a fost întocmit dosar penal.

In urma soluționării unui eveniment cu pagube materiale, produs pe strada Grigore Tăbăcaru din Bacău, poliţiştii au constatat că G. Florin, de 22 de ani, din municipiu, conducătorul auto implicat în accident, nu posedă permis de conducere.  Tânărul, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în strainătate, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Bacău l-au depistat în trafic pe G. Florin, de 21 de ani, din comuna Parincea, care conducea un autoturism pe strada Vadu Bistriţei. După efectuarea verificărilor, poliţiştii au constatat că tânărul a prezentat spre verificare un permis de conducere fals. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis.

Adauga un comentariu

*