Traversarile neregulamentare si neacordarea de prioritate fac victime

In timp ce Andrei M., de 21 de ani, din Moineşti, conducea un autoturism pe strada George Enescu din localitate, l-a surprins şi accidentat pe Jan P., de 61 de ani, din aceeaşi localitate, care s-a angajat în traversarea străzii neregulamentar, prin loc nepermis şi fără să se asigure. Victima a fost transportată la Spitalul Moineşti pentru îngrijiri medicale fiind necesară internarea ei. Atât conducatorul auto cât şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Elena L., de 38 de ani, din comuna Răcăciuni, conducea un autoturism pe DN 2-E 85, în interiorul localităţii Răcăciuni, s-a angajat în efectuarea unui viraj la stânga spre un drum lateral şi nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus din sensul opus de Dinu Ţ., de 60 de ani, din Bacău, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a lui Dinu Ţ, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Bacău pentru îngrijiri medicale și a rămas internat. Conducătoarea auto şi victima au fost testate cu aparatul etilotest iar rezultatele au fost negative. A fost întocmit dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Ionuţ B., de 27 de ani, din Bacău, conducea un autoturism pe strada Milcov din Bacau, moment în care l-a surprins şi accidentat pe Gheorghe C., de 50 de ani, din judeţul Buzău, care se afla pe partea carosabilă. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Bacău pentru îngrijiri medicale și nu a fost necesară internarea sa. Conducătorul auto şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. S-a întocmit dosar penal.

 

 

 

 

 

 

Adauga un comentariu

*