Cercetati in în stare de reținere pentru furt, inșelăciune, Cercetat în stare de reținere pentru ultraj contra bunelor moravuri, lovire și amenințare

Un tânăr de 26 de ani, suspectat de polițiștii băcăuani de săvârșirea unor infracțiuni de furt și înșelăciune, a fost reținut pentru 24 de ore.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Bacău l-au depistat, în urma unei acțiuni, pe Iulian S., de 26 de ani, din Bacău, suspectat de săvârșirea infracțiunilor de furt și înșelăciune. Din cercetări s-a stabilit că la data de 8.03.2013, tânărul în cauză s-a prezentat la o casă de amanet din municipiul Bacău pentru a amaneta 5 monede de aur. După verificarea acestora de către angajata societății, profitând de neatenţia acesteia, Iulian S.  a schimbat monedele reale cu alte 5 monede din metal galben, fără valoare şi a părăsit amanetul cu suma de 8. 000 lei. S-a intocmit  dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.           De asemenea, polițiștii au stabilit că la data de 13 martie, Iulian S. a stabilit cu  Vasile I. să cumpere de la acesta un autoturism. A achitat părții vătămate suma de 600 de euro, au semnat documentele de vânzare-cumpărare și sub pretextul că merge să aducă diferenta de 500 de euro a plecat cu autoturismul și nu s-a mai întors. Autovehiculul în cauză a fost identificat de polițiști pe raza municipiului Bacău și a fost ridicat în vederea cercetărilor. Față de Iulian S. s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

La Postul de poliție Ungureni s-a prezentat Ciprian D., de 25 de ani, localnic, care a reclamat faptul că a fost agresat într-un bar din localitate de către Adrian L., de 40 de ani. În urma cercetărilor efectuate cu privire la aspectele sesizate, polițiștii au stabilit că Adrian L., aflat sub influența băuturilor alcoolice, a intrat în barul respectiv și fără motiv, l-a agresat pe Ciprian D. S-a stabilit totodată că Adrian L. a răsturnat mai multe mese din bar, a spart mai multe pahare și a adresat injurii și  amenințări cu acte de violență persoanelor aflate in bar. Polițiștii au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, lovire sau alte violențe și amenințare. Față de  Adrian L.  s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lânga Judecatoria Bacau cu propunere de arestare preventivă.

 

Adauga un comentariu

*