Cercetat pentru furt calificat, în stare de arest preventiv

Polițiștii de investigații criminale l-au depistat in urma investigațiilor efectuate, pe Costel G., de 42 de ani, din Bacău, suspectat de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat. Din cercetări s-a stabilit că în data de 08.03.2013, în jurul orei 08.30, acesta, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, a profitat de neatenția  Cristinei F., și i-a sustras din buzunar un telefon mobil, în valoare de 2000 de lei. Față de Costel G. s-a luat măsura reținerii pe bază de ordonanță sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.  Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Bacău, cu propunerea de arestare preventivă, propunere ce a fost însușită de unitatea de parchet. Ulterior a fost prezentat Judecatoriei Bacău, care a dispus arestarea preventivă a suspectului pe o perioadă de 20 zile .

ATENŢIE LA GENŢI ŞI BUZUNARE!

Ţineţi poşeta sau genta, în mijloacele de transport în comun, cât mai aproape de corpul dumneavoastră!

Nu lăsaţi bani, acte, telefoane mobile etc. în buzunarele pantalonilor. Ţineţi aceste obiecte în buzunarul interior al jachetelor sau în genţi!

Nu ţineţi ruscasul pe umeri atunci când vă aflaţi în autobuz. Pe lângă faptul că incomodaţi ceilalţi călători, sunteţi o ţintă sigură pentru hoţi, care profită de aglomeraţie pentru a sustrage obiecte din acesta!

Citiţi cu atenţie recomandările preventive ale Poliţiei aflate în fiecare autobuz!

Când sunteţi la cumpăraturi nu lăsaţi poşetele sau genţile nesupravegheate în căruciorul de cumpărături!

NU fiţi indiferenţi dacă observaţi pe cineva că a sustras obiecte din buzunarul sau geanta unui cetăţean!

 

Adauga un comentariu

*