La volan, fara permis de conducere sau sub influenta bauturilor alcoolice

Constantin P., de 60 de ani, în timp ce conducea un autoturism Taxi pe Calea Mărășești, din Bacău, la intersecția cu Strada Pictor Andreescu, l-a surprins și accidentat usor pe Ionuț A., de 23 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. Pietonul a fost condus la Spitalul Județean Bacău, unde a primit îngrijiri medicale fără a fi necesară internarea.           Atât conducătorul auto cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul auto și 0,69 mg/l alcool pur in aerul expirat pentru pieton. Se efectuează cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă.

Polițiștii din Dărmănești l-au depistat pe strada Plopului, din localitate, pe  Constantin M., de 26 ani, din comuna Dofteana, care conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În autoturism pe locul din dreapta faţă se afla şi Ionuţ M., de 25 de ani, fratele celui aflat la volan, care i-a încredinţat cu ştiinţă autoturismul pentru a fi condus pe drumurile publice. Cei doi tineri au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezulatatele au fost negative. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și încredinţare cu ştiinţă a unui autovehicul pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Silvestru P., de 33 de ani, din Sascut, în timp ce conducea un ATV, neînmatriculat, pe drumul sătesc din localitatea Sascut-Sat, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a ieșit în afara drumului și a accidentat-o  pe Ruxanda S., de 83 de ani, care se afla în fața porții locuinței sale.           Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Bacău, pentru îngrijiri medicale și a rămas internată la Secţia Chirurgie. Silvestru P., a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat concentrația de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Se efectuează cercetării sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat  și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii l-au depistat pe Mitică M., de 42 ani, din Bacău, care conducea un autoturism pe D.N.12 A, în localitatea Dofteana, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Rezultatul testării sale cu aparatul etilotest a indicat concentrația de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Oneşti, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Adauga un comentariu

*