Bacau: Hotii au dat iama in supermarket-uri!

O patrulă de jandarmerie din cadrul I.J.J. Bacău, în timp ce executa acţiuni specifice de menţinere a ordinii publice în municipiul Bacău, a fost sesizată de către agenţii de pază dintr-un supermarket, despre faptul că o persoană a sustras mai multe produse. Jandarmii care au ajuns la faţa locului au identificat-o pe Cristina G., de 26 ani din municipiul Bacău.                Din primele cercetări s-a constatat că persoana respectivă, profitând de aglomeraţia şi neatenţia personalului magazinului, a sustras produse cosmetice şi alimentare în valoare de 306 lei pe care le-a introdus în geanta proprie, fiind surprinsă de agenţii de pază,  care au sesizat jandarmeria.

O patrulă de jandarmerie din cadrul I.J.J. Bacău, în timp ce executa acţiuni specifice de menţinere a ordinii publice în municipiul Bacău, a fost sesizată de către agenţii de pază dintr-un supermarket, despre faptul că o persoană a sustras mai multe produse. Jandarmii care au ajuns la faţa locului au identificat-o pe Rodica C., de 22 ani din municipiul Bacău.                  Din primele cercetări s-a constatat că persoana respectivă, profitând de aglomeraţia şi neatenţia personalului magazinului, a sustras produse cosmetice pe care le-a introdus în geanta proprie, fiind surprinsă de agenţii de pază,  care au sesizat jandarmeria.

In aceeaşi zi, după o oră, la acelaşi supermarket, alte două persoane au fost surprinse cu produse sustrase de pe rafurile magazinului fără a fi plătite. Jandarmii i-au identificat în acest caz pe Adam L., de 37 ani, din judeţul Bacău, şi pe Vasile D.,  de 41 ani, care au sustras mai multe produse pe care le-a ascuns în buzunarele hainelor proprii.

Jandarmii au fost sesizaţi de catre agenţii de pază a unui supermarket din localitate, că o persoană a fost surprinsă sustrăgând mai multe produse. A fost identificat Mihai T., de 18 ani, din municipiul Bacău, care a sustras produse alimentare pe care le-a ascuns sub hainele proprii. În urma celor constatate în cele patru cazuri, persoanelor respective li s-au întocmit actele premergătoare sub aspectul susceptibil săvârşirii infracţiunii de furt calificat, dosarele în cauză întocmite de către jandarmi urmând să fie înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău. Prejudiciile au fost recuperate si predate reprezentanţilor părţilor vătămate.

Adauga un comentariu

*