Incendii de vegetație uscată

Un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti a intervenit în localitatea Oituz pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe un teren viran aparţinând Consiliului Local Oituz. În urma incendiului, care a avut drept cauză probabilă folosirea focului deschis în spaţii deschise, au ars aproximativ 1,5 ha vegetaţie uscată.

Un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în comuna Săuceşti, sat Bogdan Vodă, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit pe un teren viran aparţinând Consiliului Local Săuceşti. În urma incendiului, care a avut drept cauză probabilă utilizarea focului deschis în spaţii deschise, au ars aproximativ 200 mp de vegetaţie uscată.

Un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în municipiul Bacău, pe strada Cireşoaiei, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit pe un teren viran aparţinând Consiliului Local Bacău. În urma incendiului, care a avut drept cauză probabilă folosirea focului deschis în spaţii deschise, au ars circa 300 mp de vegetaţie uscată.

Adauga un comentariu

*