Prietenii lui Bachus, la volan!

O patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău l-a depistat pe Constantin S., de 63 de ani, din Bacau, în timp ce conducea un autoturism pe strada Digu Bîrnat și se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.  S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.

Un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliție Municipiului Onești l-a depistat pe Adrian V., de 46 de ani, din Sfîntu Gheorghe, care conducea un autoturism pe DN 11, în comuna Oituz, având o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Onești pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mihai D., de 53 de ani, din Buhuși a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Alexandru Ioan Cuza, din orașul Buhusi și se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest iar rezulattaul a fost de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.  A fost întocmit dosar penal.

Adauga un comentariu

*