Bacău: Evenimente rutiere produse pe fondul nerespectării regulilor de circulație

Marian A., de 21 de ani, din comuna Horgești, conducea un autoturism pe strada I.S. Sturza din municipiul Bacău, iar la efectuarea manevrei de întorcere a vehiculului de pe un sens de mers pe celalalt sens, nu s-a asigurat corespunzător și a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă regulamentar de George D., de 29 de ani, din Bacău. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a motociclistului care a fost  transportat la Spitalul Județean Bacău pentru îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea. Ambii conducători de vehicule au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative și li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

In timp ce Lucian B., de 41 de ani, din Bacău, conducea un autoturism pe Bulevardul Unirii din Bacău, ajungând la intersecția cu strada Nufărului, la efectuarea virajului către stânga nu a acordat prioritate de trecere unei biciclete condusă de Maria S. și a intrat în coliziune cu aceasta. În urma impactului coliziunii a rezultat vătămarea corporală a Mariei S., care a fost transportată la Spitalul Județean Bacău pentru îngrijiri medicașle, fără a se impune internarea.             Ambii conducători de vehicule au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative și le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță în mers,  în timp ce Mihai B., d 45 de ani, din județul Vrancea, conducea un ansamblu de autovehicule pe Calea Republicii din Bacău, a intrat în coliziune cu  auoturismul din fața sa condus de Marian C., de 35 de ani, din comuna Sascut. În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală conducătorului auto Marian C. și a pasagerei din autoturismul condus de acesta. Cei doi au fost transportați la Spitalul Județean Bacău pentru îngrijiri  medicale fără a fi necesară internarea lor. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative și li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Adauga un comentariu

*