Lala Band – Like Life – live in Bacău

Lala Band, trupa fenomen a momentului, încheie o vară toridă cu un concert live incendiar în Bacău! Gustă viaţa împreună cu cei mai talentaţi tineri din România! Vineri, 31 august, ora 19, la Teatrul de Vară „Radu Beligan”!

În mai puţin de un an de la lansare, Lala Band a avut o ascensiune fulminantă, devenind una dintre cele mai iubite trupe din ţară. Frumoşii protagonişti ai serialului “Pariu cu viaţa” au cucerit inimile fanilor, devenind idolii a milioane de tineri. Trupa Lala Band s-a desprins din serialul muzical „Pariu cu viaţa”, urmând exemplul lansat de seriale celebre, precum RBD (Mexic) şi Glee (SUA). Membrii trupei au debutat mai întâi ca actori în septembrie 2011, la câteva luni trupa desprinzându-se din serialul care a ajuns deja la al treilea sezon şi le-a adus notorietate tinerilor. Trupa Lala Band a înregistrat până în prezent trei albume – „LaLa Xmas Songs”, „LaLaLove Songs” şi „LaLa Summer Love” – care au înregistrat vânzări record şi a susţinut concerte atât în capitală cât şi în ţară.

Băcăuanii vor fi răsfăţaţi cu un show special, care va include muzică live, numeroase costume, pasiune şi energie.

Lala BandLike Life – în Bacău! Vineri, 31 august, ora 19, la Teatrul de Vară „Radu Beligan”.

Biletele sunt disponibile la următoarele categorii de preţuri:

VIP package – 150 lei (un obiect inscripţionat Lala Band, poster cu autografe, acces la sesiunea de autografe şi fotografii cu membrii trupei)

categ. I – 100 lei

categ. a II-a – 80 lei

categ. a III-a – 60 lei

categ. a IV-a – 40 lei

 

Biletele se găsesc la casa de bilete a Teatrului de Vară, a Casei de Cultură a Sindicatelor, la Agenţia Teatrului Bacovia, în Oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro, dar şi online, pe vandbilete.ro, eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro.

Comentarii

  1. oana nicoleta a zis:

    abea astept sa fie concertul la bacau ! eu ma duc ! sunt cea mai mare fana lala band

Adauga un comentariu

*