Posesori de mandate de executare a pedepsei cu închisoarea depistați de către polițiștii din județul Bacau

Polițiștii de investigații criminale din Bacău l-au depistat în municipiul Bacău pe I. Gheorghe, de 36 de ani, din  comuna Filipești, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul Bacău. El are de executat o pedeapsă de 3 ani închisoare  pentru săvârșirea de infracțiuni prevazute de Legea  143/ 2000 privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri. Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Bacău

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Buhoci, l-au depistat pe B. Dumitru de 42 ani, din comuna Parincea,  care poseda mandat de executare a pedepsei inchisorii. Bărbatul are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 5 ani pentru savarsirea infractiunii de tentativa de omor calificat. Persoana în cauză a fost depusă in Penitenciarul  Bacău.

Polițiștii Sectiei 5 Poliție Rurală Răcăciuni l-au depistat în comuna  Pincesti,  din județul Bacău, pe  L.  Pavel de 22 ani, posesor al unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea .L Pavel a fost condamnat la pedeapsa de 5 ani inchisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tenativă la omor calificat. Persoana în cauză a fost incarcerată în Penitenciarul Bacau.

Adauga un comentariu

*