Accidente rutiere cu victime

Vasile M., de 43 ani, în timp ce conducea o autoutilitară  in satul Ițcani, din comuna  Plopana, în fața unui imobil l-a acrosat pe Dumitru P.,  de 67 ani, localnic,  care s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se în zona capului de stâlpul de susținere al portii de acces in imobil.  Dumitru P. a fost transportat la Spitalul Judetean Bacău pentru îngrijiri medicale.            Conducătorul auto și victima au fost testati cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ pentru conducătorul auto și 0,07 mg/l alcool pur in aerul expirat pentru Dumitru P. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Florin M., de 45 ani, din Bacău, în timp ce  conducea o autoutilitară  pe strada  Arcadie Septilici din  Bacău, la intersectia cu Calea Moinești, nu a respectat semnificația indicatorului “Cedeaza Trecerea” și nu a cordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar de Livia P., de 59 ani, intrând in coliziune cu acesta.  In urma impactului Livia P., a fost transportată la Spitalul Judetean Bacău  pentru îngrijiri medicale. Celor  doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. 

Robert F.,  de 19 ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mioriței, la intersecția cu Strada Energiei s-a incadrat pe banda pentru viraj la dreapta dar și-a continuat deplasarea către inainte, timp în care în depășirea sa, s-a angajat George C.,  de 31 de  ani, care conducea o motocicletă, cele două vehicule intrând în coliziune. În urma impactului conducătorul motocicletei a fost transportat la Spitalul Județean Bacău, unde a primit îngrijiri medicale fără a necesita internarea. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Adauga un comentariu

*