Bacaul gazduieste cel de al patrulea workshop din cadrul campaniei „Controlul integrat al poluarii cu nitrati”

Ministerul Mediului şi Pădurilor vă invită la deschiderea  celui de-al patrulea workshop  din cadrul Campaniei de sensibilizare şi conştientizare a Proiectului “Controlul Integrat al Poluarii cu Nutrienţi”. Workshop-ul se adresează autorităţilor locale din Bazinul Hidrografic SIRET din care fac parte judeţele Bacau, Vrancea, Neamt si Suceava. Evenimentul se desfăşoară în zilele de 14 şi 15 iunie 2012, la Hotel PRESIDENT din Bacau.La deschiderea oficială  din 14 iunie, de la ora 11.00, moderata de Prof.univ.dr.ing.Vladimir Rojanschi participa Dragoș Luchian  – Viceprimar, Municipiul Bacău, Dumitru Brăneanu – Vicepreședinte, Consiliul Județean Bacău, Emil Vămanu – Director, Administrația Bazinală de Apă Siret, Iulian Movila – Director Executiv Adjunct, Agenția pentru Protecția Mediului Bacău,  Titi Secara –Comisar Șef, Garda Națională de Mediu Bacău, si Mirela Panaite – Şef lucr. dr. ing., Universitatea „Vasile Alecsandri”. Dupa deschiderea oficiala,  se vor face declaratii de presa.

Comentarii

  1. Elena Calin a zis:

    Un om informat face cat doi:cu atat mai mult intr-o problema atat de delicata!Nu intamplator a fost ales bazinul hidrografic Siret,cel mai mare din intreaga tara.Felicitari doamnei ministru pentru aceasta initiativa!

  2. Mihai Turcu a zis:

    Nu vedem nutrientii din apa,dar trebuie sa constientizam pericolul pe care il reprezinta.O campanie de informare ,bine realizata,ne poate scuti de multe neplaceri pe viitor.Poate salva vieti.Tot respectul pentru organizatorii bacauani.

  3. Angela Condurateanu a zis:

    Populatia are nevoie de aceasta informare. Poluarea cu nitriti a apei prin depozitarea inadecvata a gunoiului de grajd , in preajma puturilor de apa are consecinte deosebit de grave atat pentru adulti dar mai ales pentru copii . Pentru cei mai mici de un an poate cauza moartea (boala albastra a sugarilor)

Adauga un comentariu

*