Tg. Ocna- eveniment rutier cu victime

In timp ce Vasile V., de 36 de ani, din Tg. Ocna, conducea o motocicletă pe strada Tiseşti din Tg. Ocna, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un stâlp. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autovehiculului şi a pasagerului acestuia, Ştefan I., de 19 ani, din Tg. Ocna. Cei doi au fost transportaţi la Spitalul Oneşti pentru îngrijiri medicale. Pasagerul a rămas internat la Spitalul Oneşti, iar conducătorul motocicletei a fost transferat ulterior la Spitalul Judeţean Bacău. Conducătorului motociclului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal sub aspectul infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii

  1. Iftimie Stefan a zis:

    1 la mana am 18 ani.2 la mana nu a pierdut controlul din cauza vitezei vad ca biciclistu care s-a bagat de 2 ori in fata noastra nu se spune nimic am plecat de la fabrica de paine am mers maxim 20-30 de m. Numai postati prostii daca nu stitidespre ce este vorba jurnaliti prosti!

  2. Pavalachi Danniel a zis:

    EXACT STEFANE ….HABAR NU AU CE S-A INTAMPLAT JI POSTEAZA NUMAI PROSTII ….IMPORTANT ESTE CA VOI SUNTE-TI BINE…JI BICICLISTU O SA AIBE PROBLEME CANDVA …PT CA DUMNEZEU ESTE SUS …EL INTARZIE DAR NU UITA NICIODATA SA PEDEPSEASCA …….TOATE LA TIMPU LOR !!!! …

Adauga un comentariu

*