Cercetaţi pentru furt calificat

O patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 1 Poliţie Bacău, în timp ce executa servicul de patrulare pe strada Republicii din municipiul Bacău i-a depistat pe Petru S., de 35 de ani şi pe Cristinel R., de 37 de ani, ambii din Bacău care transportau 6 ţevi din fier cu lungimea de 1,6 metri şi diametrul de 0,8 cm. Din cercetări s-a stabilit că persoanele în cauză au sustras bunurile din incinta unei societăţi comerciale din Bacău cu scopul de a le valorifica la un centru de colectare a fierului vechi.Ţevile, în valoare de 50 de lei au fost ridicate şi predate părţii vătămate. A fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

O patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Oneşti, în timp ce executa serviciul de patrulare, a depistat în flagrant trei tineri care au sustras un motoscuter de pe strada Mercur. Cele trei persoane au fost legitimate, stabilindu-se că se numesc Alexandru C., de 19 ani, Răzvan U., de 18 ani şi Marian A., de 18 ani, toţi din comuna Bogdăneşti.Bunul sustras în valoare de 2000 de lei a fost recuperat şi predat părţii vătămate. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

O patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Oneşti l-a depistat pe Comitet S., de 36 de ani, din comuna Buciumi, care transportat cu un atelaj hipo pe strada Conţilor o poartă metalică. Din cerecetările efectuate s-a stabilit că bunul respectiv a fost sustras în aceeaşi zi din gardul lui Constantin V., de 65 de ani, din comuna Caşin.Bunul sustras în valoare de 150 de lei a fost recuperat şi predat părţii vătămate, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Adauga un comentariu

*