Traversările neregulametare dau batai de cap soferilor

În timp ce Virgil A., de 35 de ani, din Bacău conducea un autoturism pe D.N. 12 A, in  comuna Asău, a accidentat un minor de 6 ani care, nefiind supravegheat, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a minorului care a fost transportat la Spitalul Comăneşti pentru îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea lui. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a intocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Pe fondul traversării neregulamentare un minor de 10 ani, din comuna Sascut, nesupravegheat de părinţi, a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus pe DJ 119 B, in localitatea Valea Seacă, de Ioan P., de 69 de ani, din comuna Valea Seacă. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a minorului care a fost transportat la Spitalul Judeţean Bacău pentru îngrijiri medicale şi a rămas internat.Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Marius L., de 29 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Mărăşeşti din Bacău, la efectuarea menevrei de mers înapoi, l-a surprins şi accidentat pe Petru B., de 75 de ani, din Bacău, care a pătruns pe partea carosabilă fără să se asigure.Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Bacău pentru îngrijiri medicale, fără a rămâne internată. Conducătorul auto şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest iar rezulatul a fost negativ în cazul conducătorului auto şi de 0.60 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul victimei. Celor doi li s-au recoltat probe bilogice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Adauga un comentariu

*