Dacia Lodgy este de-acum disponibilă în România!

200 de clienţi români şi-au comandat monovolumul Daciei fără ca măcar s-o vadă, iar la nivel global s-au înregistrat 8.000 de comenzi.

Prezentat în premieră la Salonul Auto de la Geneva, Lodgy este disponibil începînd de astăzi în România. Preţul de pornire pentru monovolumul care se fabrică în Tanger, Maroc, este de 9.500 de euro (TVA inclus). Gama cuprinde trei nivele de echipare, Acces, Ambiance şi Laureate, şi patru motorizări: două propulsoare pe benzină, printre care noul motor TCe de 1,2 litri şi 115 CP şi două motoare diesel, de 90 CP şi 110 CP.Până în prezent, în România, aproape 200 de clienţi au comandat deja maşina înainte chiar de a avea ocazia să o vadă în showroom. Modelul a fost lansat oficial pentru presa română astăzi  Bucureşti, Constanţa, Iaşi, Cluj, Bacau şi Timişoara. Lodgy are o lungime de 4,5 metri şi va avea şi o versiune cu 7 locuri. În comparaţie cu Logan MCV (break), monovolumul este mai lung şi va avea un portbagaj de 475 litri. Lansarea oficiala in Bacau a avut loc in aceasta dupa-amiaza la centrul Dedeman auto.
Cine vor fi adversarii Daciei Lodgy
Toyota Verso
Opel Zafira
Seat Altea XL
Citroen C4 Picasso
Kia Carens
Peugeot 5008
Ford C-MaxDe ce se numeşte Lodgy?
În engleză, lodging se traduce în româneşte cu cazare. Asta înseamnă spaţiu pe care orice familie îl caută atunci cînd caute să-şi cumpere un monovolum.

Definiţia monovolumului
Este un automobil al cărui profil este convex, motorul, habitaclul şi portbagajul sînt adăpostite în acelaşi volum
„Cu Lodgy, Dacia propune clienţilor un vehicul de familie cu un spaţiu interior generos, cu echipamente moderne, inedite la acest nivel de preţ şi care păstrează atuurile de robusteţe şi fiabilitate care au dus la succesul mărcii noastre. Ne aşteptăm ca Lodgy să devină un nou model de referinţă în segmentul maşinilor de familie”
Thomas Dubruel, Director Comercial Dacia

Adauga un comentariu

*