Conducători auto depistaţi la volan sub influenţa băuturilor alcoolice

Un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Oneşti l-a depistat pe Ştefan V., de 68 de ani, care conducea un autoturism pe DJ 118, în comuna Sănduleni, având o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Oneşti unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.

Un alt conducător auto a fost oprit în trafic de un echipaj de poliţie rutieră în timp ce conducea un autoturism pe strada Atelierelor din municipiul Moineşti.În urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat că Neculai M., de 54 de ani, din comuna Dofteana se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost supus testării cu aparatul etiloest iar rezultatul a fost de 0,82 mg/l alcool pur in aerul expirat şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.

Ştefan I., de 48 de ani, din judeţul Braşov conducea un autoturism pe DC133, in comuna Brusturoasa cu o concentraţie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii l-au condus la Spitalul Comăneşti unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.

Ovidiu Z, de 23 ani, din comuna Filipeni, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe strada Mioriţei din Bacău şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto au fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Bacău unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.

Adauga un comentariu

*