Ce mai fura bacauanii cu carutele: produse petroliere si tevi metalice

O patrulă de siguranță publică din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Moineşti i-a depistat în flagrant pe Ionel P., de 34 de ani, Sorin P., de 39 de ani şi pe Gheorghe T., de 65 de ani, toţi din comuna Scorţeni, în timp ce transportau cu un atelaj hipo pe DN-2G , pe raza satului Scorţeni, cantitatea de 240 de litri produs petrolier. Din verificările efectuate s-a stabilit că persoanele în cauză au sustras produsul petrolier în valoare de 600 lei de la o sondă de pe raza comunei Scorțeni. Bunul sustras a fost recuperat și predat părții vătămate. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

O patrulă mixtă de siguranță publică din cadrul Poliției Minicipiului Moinești i-a depistat în flagrant pe George R., de 22 de ani, Marius I., de 20 de ani și I. U., de 17 ani, în timp ce transportau cu un atelaj hipo, un număr de 3 ţevi metalice cu diametrul de 140 mm şi lungimea de 5 metri fiecare, pentru care nu au putut justifica provenienţa. Din verificări s-a stabilit că bunurile, în valoare de aproximativ 500 lei, au fost sustrase din zona petrolieră Moineşti. Acestea au fost recuperate şi predate părţii vătămate.  S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău l-au depistat pe Daniel C., de 35 de ani, din Stațiunea Slănic Moldova despre care s-a stabilit că a sustras din zona Cireșoaia 30 metri țeavă cu diametrul 10 cm pe care a transportat-o la domiciliu. Bunurile sustrase au fost recuperate și predate părții vătămate, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspecul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Adauga un comentariu

*