Teo Trandafir s-a căsătorit. Cum arată rochia de mireasă a vedetei

Vedeta de televiziune Teo Trandafir s-a căsătorit sâmbătă – chiar în ziua în care împlineşte 44 de ani – cu iubitul său, Constantin Iosef, în cadrul unei ceremonii intime, care a avut loc la Buftea. Vedeta serialului „Pariu cu viaţa” de la Pro TV spune că acesta este probabil cel mai fericit moment pe care l-a trăit până acum.Teo Trandafir a mărturisit că povestea de dragoste dintre ea şi bărbatul cu care se va căsători a început pe Facebook şi şi-a dorit de la bun început să aibă o nuntă mică, alături de apropiaţi, informează Pro TV

„Este un bărbat senzaţional, care nu a apărut în presă niciodată şi pe care nu îl interesează asta. M-a cerut în căsătorie nu după multă vreme. A fost o surpriză. Nu mi-e frică, dar am emoţii”, a declarat Teo pentru Acasă TV.

Nunta lui Teo Trandafir cu Constantin Iosef are loc sâmbătă, la Buftea, într-un cadru intim. Cortul a fost deja amenajat, altarul a fost montat, decorurile şi meniul sunt gata. La dorinţele mirilor, cununia religioasă se va desfăşura în aer liber, în apropierea cortului, chiar pe pajiştea de la Buftea.Decorul din cortul de nuntă este unul de vis, elegant, romantic, de care s-a ocupat exclusiv naşa lui Teo Trandafir, împreună cu firma ei de evenimente, iar organizarea nunţii este un cadou de ziua lui Teo, despre care vedeta nu ştie absolut nimic, ea declarând la un moment dat că va fi doar musafir.

Şi muzica este tot o surpriză: Holograf, Taxi, Mircea Baniciu, dar şi Mihai Mărgineanu vor întreţine atmosfera pentru invitaţi.

„Rochia de mireasă e frumoasă, îmi place foarte mult. Are două părţi: în partea de sus este simplă, iar în partea a doua are un fel de fotă. Voi avea şi o a doua ţinută. Voi avea o rochie de mireasă şi o rochie şi de mai mireasă!”, a spus Teo.

În ceea ce priveşte luna de miere, vedeta a anunţat că o mai amână puţin, deoarece în perioada imediat următoare are multe treburi de finalizat.

„E un tip extraordinar, cu foarte mult umor. Îl iubesc şi îl respect foarte tare pentru faptul că e în stare să fie cu doamna Teo. Este singurul bărbat din viaţa mea care a ştiut cu claritate şi cu blândeţe încă de la început ce vrea să facă, restul au abandonat sau le-a fost teamă”, a povestit Teo despre cel care sâmbătă îi va deveni soţ, Constantin Iosef.

Vedeta de televiziune şi fost deputat Teo Trandafir are o fetiţă pe nume Maia, în vârstă de opt ani.

Adauga un comentariu

*