Pro TV, stăpânul absolut al audienţelor, vineri seară, când a difuzat emisiunea „Românii au talent”

Pro TV a fost stăpânul absolut al audienţelor, vineri seară, când a difuzat cea de-a patra semifinală a celui de-al doilea sezon al emisiunii „Românii au talent”, în care Radu Ionescu, Oana Lianu şi trupa Lil Motion s-au calificat în marea finală a show-ului.Cea de-a patra semifinală a celui de-al doilea sezon al emisiunii „Românii au talent” a reuşit în mintutul de aur de la 22.42 să înregistreze pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, 20,9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 48,1%, iar în minutul de aur de la 22.14 să adune în faţa micilor ecrane peste patru milioane de români, se arată pe site-ul emisiunii.

Audienţele medii înregistrate pe toată durata emisiunii (20.33-23.54) de Pro TV, pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, au fost de 15,2 puncte de rating, iar cota de piaţă – de 38,6%, în timp ce Antena 1 obţinea doar 3,8 puncte de rating şi 9,5% cota de piaţă.

Şi pe întregul public din mediul urban, emisiunea „Românii au talent” nu a avut concurent, înregistrând 15,1 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 33,9%, fiind urmărită pe tot parcursul emisiunii de peste un milion şi jumătate de telespectatori, în timp ce Antena 1 obţinea doar 4,2 puncte de rating şi 9,6% cotă de piaţă.

La nivelul întregii populaţii a României, Pro TV a înregistrat pe toată durata emisiunii o audienţă medie de 14,6 puncte de rating şi 34,3% cotă de piaţă, emisiunea fiind urmărită pe tot parcursul ei de aproape trei milioane de telespectatori, fiind urmată de Antena 1, cu 3,9 puncte de rating şi 9,3% cotă de piaţă.

După emisiunea de vineri seara mai sunt doar trei locuri neocupate în marea finală „Românii au talent”, care va avea loc pe 11 mai, la Pro TV, în care se va decide cine va primi premiul cel mare de 120.000 de euro şi cine va fi deţinătorul titlului de cel mai talentat român.

Radu Ionescu, Oana Lianu şi trupa Lil Motion sunt fericiţii concurenţi care au reuşit să impresioneze juriul, dar mai ales publicul care i-a votat în număr foarte mare deschizându-le calea către o nouă etapă.

Astfel, Radu Ionescu, Oana Lianu şi Lil Motion se alătură finaliştilor de până acum X-treme Brothers, Loredana şi Cristian Fieraru, Aset Crew, Alexe „Krem” Răzvan, Vasile Godja, Gigel Frone, Cristian Gog, Trio Zamfirescu şi BarSession. Doar trei locuri au mai rămas neocupate pentru marea finala din 11 mai.

Concurentul care a obţinut cel mai mare număr de voturi din partea telespectatorilor a fost Radu Ionescu, artistul care i-a încântat cu chitara sa atât pe juraţi, cât şi pe oamenii din public. Juraţii au apreciat faptul că reuşeşte să se izoleze complet atunci când cântă.

Adauga un comentariu

*