Scoala cu clasele I – VIII Sascut, campioana nationala!

Asa dupa cum scriam, scoala cu clasele I – VIII Sascut, datorita conjuncturii create de rezultatele inregistrate, avea sansa sa joace una dintre finalele competitiei. Ei bine, s-a adeverit proverbul romanesc cu norocul si, elevii lui Gruber s-au trezit in finala mare! Dupa ce dimineata au dispus de reprezenta judetului  Cluj, scoala cu clasele I – VIII „Ady Endre” din comuna  Sancrian, cu 3 – 1, sascutenii au ajuns finalisti si nu oricum, ci pentru locurile 1 – 2, exact ca si anul trecut. Din cealalalta grupa, pentru finala mare s-a calificat AS Energia Peciu Nou, reprezentanta judetului Timis. Sambata dimineata s-au jucat partidele Satu Mare – Timis 1 – 1, Bacau – Cluj 3 – 1 si Giurgiu – Arges 1 – 4. Clasamentul grupei A: 1. Tmis ,2. Arges, 3. Giurgiu si 4. Satu Mare. Grup a B: 1. Bacau, 2. Buza, 3. Cluj. Finala pentru locurile 5 – 6: Cluj – Giurgiu 1 – 5, pentru locurile 3 – 4, Arges – Buzau 1 – 1 (2 – 3  dupa executarea loviturilor de departajare), pentru locurile 1 -2, Bacau – Timis 2 – 1. Finalele au fost arbitrate excelent de profesorii Codrin Mindirigiu siDan Cretu.  Festivitatea de oremiere a fost onorata de prezenta inspectorului scolar de specialitate, prof. Mihaela Florea, fostul mare jucator al Bacaului si al Stelei, prof. Doru Botez, si de Catalin Harja, din partea DJTS Bacau.

Comentarii

  1. Acum ca a cazut guvernul M.R.U,asteptam cu nerabdare rasturnarea din functie a primarului Bostan.Asteptam multe masuri bune de la noul guvern.Sa fie instalat Rauta si sa fie schimbati imediat toti directorii de la toate deconcentratele existente in comuna Sascut.Am scapat in sfarsit de regimul Luca de la Scoala Generala Sascut! Am scapat de regimul Petrache de la Lic Elias Sascut! Vom scapa de Bostan! Vom scapa de Bortun! Vom scapa de toti ticalosii care ne au tinut sub robie si ne au pus pumnul in gura ori decate ori au vrut si mai ales atunci cand,noi,oamenii simpli ne am cerut drepturile depline.Ei nu ne au ascultat pasurile si ne au batjocorit,iata ca acum a venit vremea noastra sa conducem comuna Sascut.Este vremea noastra!Este timpul sa facem curatenie in primarie,scoli,alte institutii ale comunei noastre.Acesti politruci trebuie sa plece.Regimul Ponta trebuie sa schimbe radical si situatia cetatenilor nostri din comuna Sascut.Trebuie sa i punem la zid pe acesti nemernici care si au batut joc de comuna Sascut/Bostan,Bortun,Luca,Leonte si Petrache.Gata!S/a terminat cu voi!Intrati de acum in tacere copilasi,intrati in anonimat,,,,,sa de a bunul Dzeu sa nu mai auzim de voi multi ani de acum inainte.Ne ati distrus pe toti oamenii din comuna…..ati furat speranta crestineasca pe care o aveam…….riscam sa traim in tiranie si dictatura,in minciuni,in furturi de fonduri alocate de la bugetul de stat,riscam intr o politizare excesiva a scolilor din comuna Sascut.Nu se mai putea tolera o astfel de situatie oribila pe care o traiam noi cetatenii din Sascut.Gata!PSD va prelua conducerea si in comuna Sascut! Regimul BOSTAN/BORTUN/LUCA /PETRACHE /LEONTE s/a destramat! Plecati janghinosilor ca ne ati mancat ficatii anii de a randul/////plecati si sa nu mai auzim de voi niciodata,il vrem primar pe domnul Rauta,cel care are grija de noi toti….

  2. Acum ca a cazut guvernul M.R.U,asteptam cu nerabdare rasturnarea din functie a primarului Bostan.Asteptam multe masuri bune de la noul guvern.Sa fie instalat Rauta si sa fie schimbati imediat toti directorii de la toate deconcentratele existente in comuna Sascut.Am scapat in sfarsit de regimul Luca de la Scoala Generala Sascut! Am scapat de regimul Petrache de la Lic Elias Sascut! Vom scapa de Bostan! Vom scapa de Bortun! Vom scapa de toti ticalosii care ne au tinut sub robie si ne au pus pumnul in gura ori decate ori au vrut si mai ales atunci cand,noi,oamenii simpli ne am cerut drepturile depline.Ei nu ne au ascultat pasurile si ne au batjocorit,iata ca acum a venit vremea noastra sa conducem comuna Sascut.Este vremea noastra!Este timpul sa facem curatenie in primarie,scoli,alte institutii ale comunei noastre.Acesti politruci trebuie sa plece.Regimul Ponta trebuie sa schimbe radical si situatia cetatenilor nostri din comuna Sascut.Trebuie sa i punem la zid pe acesti nemernici care si au batut joc de comuna Sascut/Bostan,Bortun,Luca,Leonte si Petrache.Gata!S/a terminat cu voi!Intrati de acum in tacere copilasi,intrati in anonimat,,,,,sa de a bunul Dzeu sa nu mai auzim de voi multi ani de acum inainte.Ne ati distrus pe toti oamenii din comuna…..ati furat speranta crestineasca pe care o aveam…….riscam sa traim in tiranie si dictatura,in minciuni,in furturi de fonduri alocate de la bugetul de stat,riscam intr o politizare excesiva a scolilor din comuna Sascut.Nu se mai putea tolera o astfel de situatie oribila pe care o traiam noi cetatenii din Sascut.Gata!PSD va prelua conducerea si in comuna Sascut! Regimul BOSTAN/BORTUN/LUCA /PETRACHE /LEONTE s/a destramat! Plecati janghinosilor ca ne ati mancat ficatii anii de a randul/////plecati si sa nu mai auzim de voi niciodata,il vrem primar pe domnul Rauta,cel care are grija de noi toti….

  3. Hua Luca,pleaca de la conducerea scolii ca vine Rauta! Gata ! Ai belit mielul! Rauta vine si te scoate ca pe un rahat! Ai cacat batul !Pleaca pocitanie de la conducerea acestei scoli!.Mai bine l am pune director pe domnul Pascu! Tu nu meriti coiotule ,ai furat destul.tu si cu CRACI LUNGI,marea contabila,MIEREA DE ALBINE,cum o mai alinti,voi ati furat de ati rupt!Huaaaaaaaaaaaaaaa! Luca! Pleaca! L/ai prostit si pe domnul Leonte………pacat ca a acceptat sa lucreze cu tine coiotule,pleaca GOE! Pleaca! GOE !afara!

  4. sascut sat a zis:

    Felicitari domnule profesor Gruber! Va sustinem in continuare! Parintii si elevii sunt alaturi mereu de dvs! Cu Romica veti face o treaba buna! Nu i mai puneti pe Amanciu si Luca pe acolo! Sa plece la Pancesti si Sascut Sat! Acolo e locul lor! Amanciu sa joace la Beresti! Acolo e patria lui! Luca il asteapta colegii la Sascut Sat! De abia il asteapta ! Le e dor de el!

  5. un cetatean a zis:

    Dzeu sa va aiba in paza, oameni buni! Este o vorba veche „fiecare are ceea ce merita”. Veti avea si voi ceea ce alegeti !

  6. doru botez a zis:

    daca nu era numarul 5 de la sascut acolo pe fund nu mai castiga nimik sascut . e foarte bun copilul ala Stratila cosmin ar trebui sa fie luat la o echipe de juniori ceva..

  7. ZOZOLE a zis:

    Da nu mai ajungeam .ca Cosimn a facut toata treaba iar jucatori din echipa lui au stat pe banca si au mancat seminte [Dine ca Cosmin e cel mai bun si ceilalti nu]

  8. Este normal ca acesti consilieri din jurul domnului Rauta,sa dinamiteze f mult electoratul sascutean si sa intoarca voturile impotriva lui Bostan,deja scos din calcule.Bortun fara Bostan e ca o barca fara vasle,nici nu stie bine legea administratiei publice,mai are multe de studiat,este crud,nici la capitolul comunicare nu e prea grozav,vorbeste cu dezacorduri gramaticale,parca ar fi facut gramatica elementara a limbii romane cu Luca,doua personaje comice ale targului.Cea mai mare comedie din acest an electoral se refera la faptul ca sascutenii au inceput toti sa vorbeasca ca LUCA,sper sa nu se ia boala aceasta si la nivelul intregului judet Bacau,Doamne fereste!!!

  9. urinel a zis:

    Deja oamenii din Sascut şi-au dat seama unde sunt cei 55 miliarde datorii ale actualei administraţii locale.Proasta gestionare a cheltuielilor şi lipsa de pricepere în domeniul administraţiei publice şi mai ales,lipsa viziunii asupra cheltuirii cu rost a banului public va determina în scurt timp o reconsiderare a rolului pe care îl are domnul primar Răuţă.Ca să fii un bun economist,trebuie să ai ochi de afacerist.Iată că unii cum au fost Bostan şi Borţun au avut ochi de afacerişti numai pentru a se îmbogăţi rapid pe spatele contribuabilului.Lumea din Sascut va cântări mult aceste 55 miliarde,iar rezultatul se va vedea pe 10 iunie 2012.Atunci,vom scăpa de opulenţă,ignoranţă,aroganţă,lipsă de bun simţ.Sacul a ajuns la fund,iar datoriile actualilor conducători ai Primăriei Sascut nu fac decât să înfunde comuna în mocirlă pentru mai bine de 30 ani.Dacă se va ajunge la punerea sechestrului recuperator asupra bunurilor mobile şi imobile din patrimoniul Primăriei,vom fi primii din judeţul Bacău,care din cauza lipsei de competenţe a edililor riscăm să ajungem în pragul sărăciei şi al mizeriei …….dacă dvs credeţi că aceasta este soarta unor oameni serioşi şi muncitori din fruntea târgului,atunci,faceţi cum credeţi….gândiţi-vă de mai multe ori înainte de a i lăsa pe aceşti ciumpalaci să ne distrugă!!!BOSTAN,BORŢUN,LUCA,PETRACHE,LEONTE,IOSUB şi mulţi alţii care ară pământul cu 5 milioane lei vechi pt un hectar,iar domnul Răuţă le cere numai banii de motorină.Oare unde este cinstea unora acum,în cei 5 milioane sau în dorinţa de a ajuta oamenii amărâţi……

  10. buzala a zis:

    Bostan,primarul comunei Sascut a pierdut Joi,17 mai 2012,recursul in instanta,in problema scoaterii din condamnarea penala pe care o are de ultraj,a dreptului de a fi ales intr o functie publica.Asadar,oameni buni e momentul acum sa daramam cetatea Bastiliei.PDL /ul trebuie sa cada si in Sascut.Niste nenorociti care au stapanit Sascutul.Sa plece Luca,Petrache,Bostan.Bortun ;i Leonte…..este vremea cerbilor tineri!

  11. bortunbrutarul a zis:

    Bostane,ce sa ti fac!Ai cam dat de naiba!De acum,nea Ionica te cam pune la punct cu noua echipa.Sunt curios ce se va intampla cu aceasta gasca din filmele cu prosti,gen Pancescu,Petrache,Luca,Bostan,Bortun,Apostol,Ungureanu/probabil acesta din urma se va arunca din nou in cap de pe primarie ca in 2008,un tembel din targusor,probabil un om cu probleme la cap,va spun eu ce se va intampla cu acesti ticalosi!Vor pleca exact cum pleaca ciobanul cu oile la munte!Speram sa ne curatam de acesti babalaci,Sascutul a saracit si ne am intors cu 25 de ani in vremea comunismului.Am ramas datori si riscam sa ni se sechestreze toate bunurile mobile si imobile din patrimoniul institutiei Primariei Sascut!Sa de a Dzeu sa vina nea Ionica la putere

  12. ionholban a zis:

    Casetele video si audio cu Bostan in ipostaze porno la padure alaturi de dansatoarele de la Club Berlin au ajuns pe mana SRI/ului si SIE.De acum vom vedea imagini inedite cu PITICUL PORNO DIN SASCUT! E LA PELEUL GOL! O SA VEDETI !

Adauga un comentariu

*