Sascut: Faza finala a Olimpiadei Nationale a sportului scolar la fotbal, gimnaziu, mediu rural

La Sascut a avut loc vineri seara tragerea la sorti a meciurilor ce se vor disputa in cadrul Fazei finale a Olimpiadei Nationale a Sportului scolar, fotbal, gimnaziu, pentru elevii di mediul rural. Spre cinstea lor, elevii Scolii cu clasele I – VIII din Sascut s-au califgicat pentru a doua oara consecutiv in aceasta faza. La intreceri participa sapte echipe, reprezentand scolile din comuna Pomi, judetul Satu Mare, prof. Constantin Pop, comuna Prundu, judetul Giurgiu, prof. Mihai Macaneata, comuna Vadu Pasii, judetul Buzau, prof. Cristian Bratosin, comuna Rucar, judetul Arges, prof. Bogdan Soare, comuna Peciu Nou, judetul Timis, prof. Vlastimir Todorov, comuna Sancrian, judetul Cluj, prof. Norbert Csudom, si comuna Sascut, prof. George Gruber. La sedinta tehnica au participat, pe langa comisia de organizare si profesorii antrenori, Mihaela Florea, inspector scolar de specialitate in cadrul Inspectoratului scolar judetean Bacau, si Georgel Cojocaru, director DJTS Bacau. Primele partide se vor desfasura astazi, rezultatele fiind facute cunoscute spre seara prin intermediul ziarului nostru. Dimineata, de la ora 9, se vor intalni scolile din Timis si Arges, in continuare, Sascut – Buzau si Giurgiu – Satu Mare. Dupa amiaza, de la ora 14 vor acea loc partidelele Arges – Satu Mare, Timis – Giurgiu si Buzau – Cluj. Echipele au fost impartite in doua serii, una de patru si alta de trei. Castigatoarele vor disputa finala. Comisia de organizare este formata din prof. Costel Solomon si prof. Gheorghe Gorun, iar meciurile vor fi arbitrate de profesorii Codrin Mindirigiu si Dan Cretu.

Comentarii

 1. Acum ca a cazut guvernul M.R.U,asteptam cu nerabdare rasturnarea din functie a primarului Bostan.Asteptam multe masuri bune de la noul guvern.Sa fie instalat Rauta si sa fie schimbati imediat toti directorii de la toate deconcentratele existente in comuna Sascut.Am scapat in sfarsit de regimul Luca de la Scoala Generala Sascut! Am scapat de regimul Petrache de la Lic Elias Sascut! Vom scapa de Bostan! Vom scapa de Bortun! Vom scapa de toti ticalosii care ne au tinut sub robie si ne au pus pumnul in gura ori decate ori au vrut si mai ales atunci cand,noi,oamenii simpli ne am cerut drepturile depline.Ei nu ne au ascultat pasurile si ne au batjocorit,iata ca acum a venit vremea noastra sa conducem comuna Sascut.Este vremea noastra!Este timpul sa facem curatenie in primarie,scoli,alte institutii ale comunei noastre.Acesti politruci trebuie sa plece.Regimul Ponta trebuie sa schimbe radical si situatia cetatenilor nostri din comuna Sascut.Trebuie sa i punem la zid pe acesti nemernici care si au batut joc de comuna Sascut/Bostan,Bortun,Luca,Leonte si Petrache.Gata!S/a terminat cu voi!Intrati de acum in tacere copilasi,intrati in anonimat,,,,,sa de a bunul Dzeu sa nu mai auzim de voi multi ani de acum inainte.Ne ati distrus pe toti oamenii din comuna…..ati furat speranta crestineasca pe care o aveam…….riscam sa traim in tiranie si dictatura,in minciuni,in furturi de fonduri alocate de la bugetul de stat,riscam intr o politizare excesiva a scolilor din comuna Sascut.Nu se mai putea tolera o astfel de situatie oribila pe care o traiam noi cetatenii din Sascut.Gata!PSD va prelua conducerea si in comuna Sascut! Regimul BOSTAN/BORTUN/LUCA /PETRACHE /LEONTE s/a destramat! Plecati janghinosilor ca ne ati mancat ficatii anii de a randul/////plecati si sa nu mai auzim de voi niciodata,il vrem primar pe domnul Rauta,cel care are grija de noi toti….

 2. Acum ca a cazut guvernul M.R.U,asteptam cu nerabdare rasturnarea din functie a primarului Bostan.Asteptam multe masuri bune de la noul guvern.Sa fie instalat Rauta si sa fie schimbati imediat toti directorii de la toate deconcentratele existente in comuna Sascut.Am scapat in sfarsit de regimul Luca de la Scoala Generala Sascut! Am scapat de regimul Petrache de la Lic Elias Sascut! Vom scapa de Bostan! Vom scapa de Bortun! Vom scapa de toti ticalosii care ne au tinut sub robie si ne au pus pumnul in gura ori decate ori au vrut si mai ales atunci cand,noi,oamenii simpli ne am cerut drepturile depline.Ei nu ne au ascultat pasurile si ne au batjocorit,iata ca acum a venit vremea noastra sa conducem comuna Sascut.Este vremea noastra!Este timpul sa facem curatenie in primarie,scoli,alte institutii ale comunei noastre.Acesti politruci trebuie sa plece.Regimul Ponta trebuie sa schimbe radical si situatia cetatenilor nostri din comuna Sascut.Trebuie sa i punem la zid pe acesti nemernici care si au batut joc de comuna Sascut/Bostan,Bortun,Luca,Leonte si Petrache.Gata!S/a terminat cu voi!Intrati de acum in tacere copilasi,intrati in anonimat,,,,,sa de a bunul Dzeu sa nu mai auzim de voi multi ani de acum inainte.Ne ati distrus pe toti oamenii din comuna…..ati furat speranta crestineasca pe care o aveam…….riscam sa traim in tiranie si dictatura,in minciuni,in furturi de fonduri alocate de la bugetul de stat,riscam intr o politizare excesiva a scolilor din comuna Sascut.Nu se mai putea tolera o astfel de situatie oribila pe care o traiam noi cetatenii din Sascut.Gata!PSD va prelua conducerea si in comuna Sascut! Regimul BOSTAN/BORTUN/LUCA /PETRACHE /LEONTE s/a destramat! Plecati janghinosilor ca ne ati mancat ficatii anii de a randul/////plecati si sa nu mai auzim de voi niciodata,il vrem primar pe domnul Rauta,cel care are grija de noi toti….

 3. Acum ca a cazut guvernul M.R.U,asteptam cu nerabdare rasturnarea din functie a primarului Bostan.Asteptam multe masuri bune de la noul guvern.Sa fie instalat Rauta si sa fie schimbati imediat toti directorii de la toate deconcentratele existente in comuna Sascut.Am scapat in sfarsit de regimul Luca de la Scoala Generala Sascut! Am scapat de regimul Petrache de la Lic Elias Sascut! Vom scapa de Bostan! Vom scapa de Bortun! Vom scapa de toti ticalosii care ne au tinut sub robie si ne au pus pumnul in gura ori decate ori au vrut si mai ales atunci cand,noi,oamenii simpli ne am cerut drepturile depline.Ei nu ne au ascultat pasurile si ne au batjocorit,iata ca acum a venit vremea noastra sa conducem comuna Sascut.Este vremea noastra!Este timpul sa facem curatenie in primarie,scoli,alte institutii ale comunei noastre.Acesti politruci trebuie sa plece.Regimul Ponta trebuie sa schimbe radical si situatia cetatenilor nostri din comuna Sascut.Trebuie sa i punem la zid pe acesti nemernici care si au batut joc de comuna Sascut/Bostan,Bortun,Luca,Leonte si Petrache.Gata!S/a terminat cu voi!Intrati de acum in tacere copilasi,intrati in anonimat,,,,,sa de a bunul Dzeu sa nu mai auzim de voi multi ani de acum inainte.Ne ati distrus pe toti oamenii din comuna…..ati furat speranta crestineasca pe care o aveam…….riscam sa traim in tiranie si dictatura,in minciuni,in furturi de fonduri alocate de la bugetul de stat,riscam intr o politizare excesiva a scolilor din comuna Sascut.Nu se mai putea tolera o astfel de situatie oribila pe care o traiam noi cetatenii din Sascut.Gata!PSD va prelua conducerea si in comuna Sascut! Regimul BOSTAN/BORTUN/LUCA /PETRACHE /LEONTE s/a destramat! Plecati janghinosilor ca ne ati mancat ficatii anii de a randul/////plecati si sa nu mai auzim de voi niciodata,il vrem primar pe domnul Rauta,cel care are grija de noi toti….

 4. doru botez a zis:

  daca nu era numarul 5 de la sascut acolo pe fund nu mai castiga nimik sascut . e foarte bun copilul ala Stratila cosmin ar trebui sa fie luat la o echipe de juniori ceva..

 5. Este normal ca acesti consilieri din jurul domnului Rauta,sa dinamiteze f mult electoratul sascutean si sa intoarca voturile impotriva lui Bostan,deja scos din calcule.Bortun fara Bostan e ca o barca fara vasle,nici nu stie bine legea administratiei publice,mai are multe de studiat,este crud,nici la capitolul comunicare nu e prea grozav,vorbeste cu dezacorduri gramaticale,parca ar fi facut gramatica elementara a limbii romane cu Luca,doua personaje comice ale targului.Cea mai mare comedie din acest an electoral se refera la faptul ca sascutenii au inceput toti sa vorbeasca ca LUCA,sper sa nu se ia boala aceasta si la nivelul intregului judet Bacau,Doamne fereste!!!

 6. urinel a zis:

  Deja oamenii din Sascut şi-au dat seama unde sunt cei 55 miliarde datorii ale actualei administraţii locale.Proasta gestionare a cheltuielilor şi lipsa de pricepere în domeniul administraţiei publice şi mai ales,lipsa viziunii asupra cheltuirii cu rost a banului public va determina în scurt timp o reconsiderare a rolului pe care îl are domnul primar Răuţă.Ca să fii un bun economist,trebuie să ai ochi de afacerist.Iată că unii cum au fost Bostan şi Borţun au avut ochi de afacerişti numai pentru a se îmbogăţi rapid pe spatele contribuabilului.Lumea din Sascut va cântări mult aceste 55 miliarde,iar rezultatul se va vedea pe 10 iunie 2012.Atunci,vom scăpa de opulenţă,ignoranţă,aroganţă,lipsă de bun simţ.Sacul a ajuns la fund,iar datoriile actualilor conducători ai Primăriei Sascut nu fac decât să înfunde comuna în mocirlă pentru mai bine de 30 ani.Dacă se va ajunge la punerea sechestrului recuperator asupra bunurilor mobile şi imobile din patrimoniul Primăriei,vom fi primii din judeţul Bacău,care din cauza lipsei de competenţe a edililor riscăm să ajungem în pragul sărăciei şi al mizeriei …….dacă dvs credeţi că aceasta este soarta unor oameni serioşi şi muncitori din fruntea târgului,atunci,faceţi cum credeţi….gândiţi-vă de mai multe ori înainte de a i lăsa pe aceşti ciumpalaci să ne distrugă!!!BOSTAN,BORŢUN,LUCA,PETRACHE,LEONTE,IOSUB şi mulţi alţii care ară pământul cu 5 milioane lei vechi pt un hectar,iar domnul Răuţă le cere numai banii de motorină.Oare unde este cinstea unora acum,în cei 5 milioane sau în dorinţa de a ajuta oamenii amărâţi……

 7. Bostane,ce sa ti fac!Ai cam dat de naiba!De acum,nea Ionica te cam pune la punct cu noua echipa.Sunt curios ce se va intampla cu aceasta gasca din filmele cu prosti,gen Pancescu,Petrache,Luca,Bostan,Bortun,Apostol,Ungureanu/probabil acesta din urma se va arunca din nou in cap de pe primarie ca in 2008,un tembel din targusor,probabil un om cu probleme la cap,va spun eu ce se va intampla cu acesti ticalosi!Vor pleca exact cum pleaca ciobanul cu oile la munte!Speram sa ne curatam de acesti babalaci,Sascutul a saracit si ne am intors cu 25 de ani in vremea comunismului.Am ramas datori si riscam sa ni se sechestreze toate bunurile mobile si imobile din patrimoniul institutiei Primariei Sascut!Sa de a Dzeu sa vina nea Ionica la putere

 8. chiorul a zis:

  Casetele video si audio cu Bostan in ipostaze porno la padure alaturi de dansatoarele de la Club Berlin au ajuns pe mana SRI/ului si SIE.De acum vom vedea imagini inedite cu PITICUL PORNO DIN SASCUT! E LA PELEUL GOL! O SA VEDETI !

Adauga un comentariu

*