Desi invinsa, Scoala Sascut are sansa sa joace finala!

Prima zi a fazei finale a Olimpiadei Nationale a sportului scolar, la fotbal, gimnaziu – rural a fost una plina de evenimente. Primul, si cel mai neasteptat, a fost scorul inregistrat intre Scoala   Sascut, finalista de anul trecut, si scoala cu clasele I – VIII din comuna Vadu Pasii, judetul Buzau. Din fericire pentru elevii profesorului George Gruber a fost de 1 – 0 pentru buzoieni, fapt care micsora vizibil sansele echipei gazda de a accede in vreo finala. Sa spunem ca scoala cu clasele I – VIII Sascut face parte dintr-o grupa alcatuita din trei echipe si o victorie ar fi contat enorm. Din fericire pentru elevii profesorului George Gruber, rezultatul dintre echipa scolii din Vadu Pasii si cea din comuna Sancrian, judetul Cluj a fost favorabil sascutenilor, clujenii casitigand cu 1 – 0. In acest fel, daca Sascutul castiga, la un gol diferenta, 2 – 1, 3 – 2 etc., partida cu Clujul, poate juca finala mare! Un alt eveniment nefericit a fost comportarea total nepedagogica a profesorului Mihai Macaneata, antrenorul celor din comuna Prundu, judetul Giurgiu, care a si-a incitat proprii elevi la manifestari nesportive, starnind oprobiul colegilor si a spectatorilor. Sambata dimineata se joaca meciurile decisive, Timis – Satu Mare, Cluj – Bacau si Giurgiu – Arges, iar dupa amiaza, incepand cu ora 14, se va juca pentru locurile 5 – 6, 3 – 4 si finala mare. Iata rezultatele inregistrate vineri dimineata, Timis – Arges 1 – 0, Sascut – Buzau 0 – 1, Giurgiu – Satul Mare 5 – 1, dupa amiaza jucandu- se Timis – Giurgiu 4 – 2, Arges –  Satu Mare 4 – 0 si Buzau – Cluj 0 – 1. Partidele au fost arbitrate ireprosabil cu cuplurile Dan Cretu –  Codrin Mindirigiu, Costel Solomon – Ion Gorun, ajutati fiind de Romica Apostol.

Comentarii

 1. Ar trebui ca la Scoala cu clasele I/VIII Sascut sa numai predea Ed.fizica ,LUCA.El este total invechit.Cel mai bun este domnul Gruber.Luca si Amanciu sunt buni la Beresti si Pancesti.Numai Gruber e bun pt Sascut.

 2. Felicitari pt rezultate domnului profesor Gruber,sunteti cel mai tare profesor din comuna.Ceilalti sunt de umplutura…….dupa ce ca nu si fac orele se mai dau si mari antrenori de fotbal……ma lesi!

 3. Hua Luca! Jos Luca! Pleaca oi ghiolbane ! Lasa ca vine domnul Rauta la putere ,sa vezi ce suturi in fund ei.Ai sa cersesti mila si ai sa te pocaiesti in fata noului primar.Motane ce esti !

 4. Bravo domnule prof.Gruber,se vede ca munciti cu acesti elevi.Luca sa predea la broscari la Beresti,nu l mai lasati sa predea acolo la Sascut,bate copii si le vorbeste f urat.Si la liceu,Petrache le vorbeste urat si ii ghionteste ca la parnaie!

 5. Acum ca a cazut guvernul M.R.U,asteptam cu nerabdare rasturnarea din functie a primarului Bostan.Asteptam multe masuri bune de la noul guvern.Sa fie instalat Rauta si sa fie schimbati imediat toti directorii de la toate deconcentratele existente in comuna Sascut.Am scapat in sfarsit de regimul Luca de la Scoala Generala Sascut! Am scapat de regimul Petrache de la Lic Elias Sascut! Vom scapa de Bostan! Vom scapa de Bortun! Vom scapa de toti ticalosii care ne au tinut sub robie si ne au pus pumnul in gura ori decate ori au vrut si mai ales atunci cand,noi,oamenii simpli ne am cerut drepturile depline.Ei nu ne au ascultat pasurile si ne au batjocorit,iata ca acum a venit vremea noastra sa conducem comuna Sascut.Este vremea noastra!Este timpul sa facem curatenie in primarie,scoli,alte institutii ale comunei noastre.Acesti politruci trebuie sa plece.Regimul Ponta trebuie sa schimbe radical si situatia cetatenilor nostri din comuna Sascut.Trebuie sa i punem la zid pe acesti nemernici care si au batut joc de comuna Sascut/Bostan,Bortun,Luca,Leonte si Petrache.Gata!S/a terminat cu voi!Intrati de acum in tacere copilasi,intrati in anonimat,,,,,sa de a bunul Dzeu sa nu mai auzim de voi multi ani de acum inainte.Ne ati distrus pe toti oamenii din comuna…..ati furat speranta crestineasca pe care o aveam…….riscam sa traim in tiranie si dictatura,in minciuni,in furturi de fonduri alocate de la bugetul de stat,riscam intr o politizare excesiva a scolilor din comuna Sascut.Nu se mai putea tolera o astfel de situatie oribila pe care o traiam noi cetatenii din Sascut.Gata!PSD va prelua conducerea si in comuna Sascut! Regimul BOSTAN/BORTUN/LUCA /PETRACHE /LEONTE s/a destramat! Plecati janghinosilor ca ne ati mancat ficatii anii de a randul/////plecati si sa nu mai auzim de voi niciodata,il vrem primar pe domnul Rauta,cel care are grija de noi toti….

 6. Acum ca a cazut guvernul M.R.U,asteptam cu nerabdare rasturnarea din functie a primarului Bostan.Asteptam multe masuri bune de la noul guvern.Sa fie instalat Rauta si sa fie schimbati imediat toti directorii de la toate deconcentratele existente in comuna Sascut.Am scapat in sfarsit de regimul Luca de la Scoala Generala Sascut! Am scapat de regimul Petrache de la Lic Elias Sascut! Vom scapa de Bostan! Vom scapa de Bortun! Vom scapa de toti ticalosii care ne au tinut sub robie si ne au pus pumnul in gura ori decate ori au vrut si mai ales atunci cand,noi,oamenii simpli ne am cerut drepturile depline.Ei nu ne au ascultat pasurile si ne au batjocorit,iata ca acum a venit vremea noastra sa conducem comuna Sascut.Este vremea noastra!Este timpul sa facem curatenie in primarie,scoli,alte institutii ale comunei noastre.Acesti politruci trebuie sa plece.Regimul Ponta trebuie sa schimbe radical si situatia cetatenilor nostri din comuna Sascut.Trebuie sa i punem la zid pe acesti nemernici care si au batut joc de comuna Sascut/Bostan,Bortun,Luca,Leonte si Petrache.Gata!S/a terminat cu voi!Intrati de acum in tacere copilasi,intrati in anonimat,,,,,sa de a bunul Dzeu sa nu mai auzim de voi multi ani de acum inainte.Ne ati distrus pe toti oamenii din comuna…..ati furat speranta crestineasca pe care o aveam…….riscam sa traim in tiranie si dictatura,in minciuni,in furturi de fonduri alocate de la bugetul de stat,riscam intr o politizare excesiva a scolilor din comuna Sascut.Nu se mai putea tolera o astfel de situatie oribila pe care o traiam noi cetatenii din Sascut.Gata!PSD va prelua conducerea si in comuna Sascut! Regimul BOSTAN/BORTUN/LUCA /PETRACHE /LEONTE s/a destramat! Plecati janghinosilor ca ne ati mancat ficatii anii de a randul/////plecati si sa nu mai auzim de voi niciodata,il vrem primar pe domnul Rauta,cel care are grija de noi toti….

 7. Acum ca a cazut guvernul M.R.U,asteptam cu nerabdare rasturnarea din functie a primarului Bostan.Asteptam multe masuri bune de la noul guvern.Sa fie instalat Rauta si sa fie schimbati imediat toti directorii de la toate deconcentratele existente in comuna Sascut.Am scapat in sfarsit de regimul Luca de la Scoala Generala Sascut! Am scapat de regimul Petrache de la Lic Elias Sascut! Vom scapa de Bostan! Vom scapa de Bortun! Vom scapa de toti ticalosii care ne au tinut sub robie si ne au pus pumnul in gura ori decate ori au vrut si mai ales atunci cand,noi,oamenii simpli ne am cerut drepturile depline.Ei nu ne au ascultat pasurile si ne au batjocorit,iata ca acum a venit vremea noastra sa conducem comuna Sascut.Este vremea noastra!Este timpul sa facem curatenie in primarie,scoli,alte institutii ale comunei noastre.Acesti politruci trebuie sa plece.Regimul Ponta trebuie sa schimbe radical si situatia cetatenilor nostri din comuna Sascut.Trebuie sa i punem la zid pe acesti nemernici care si au batut joc de comuna Sascut/Bostan,Bortun,Luca,Leonte si Petrache.Gata!S/a terminat cu voi!Intrati de acum in tacere copilasi,intrati in anonimat,,,,,sa de a bunul Dzeu sa nu mai auzim de voi multi ani de acum inainte.Ne ati distrus pe toti oamenii din comuna…..ati furat speranta crestineasca pe care o aveam…….riscam sa traim in tiranie si dictatura,in minciuni,in furturi de fonduri alocate de la bugetul de stat,riscam intr o politizare excesiva a scolilor din comuna Sascut.Nu se mai putea tolera o astfel de situatie oribila pe care o traiam noi cetatenii din Sascut.Gata!PSD va prelua conducerea si in comuna Sascut! Regimul BOSTAN/BORTUN/LUCA /PETRACHE /LEONTE s/a destramat! Plecati janghinosilor ca ne ati mancat ficatii anii de a randul/////plecati si sa nu mai auzim de voi niciodata,il vrem primar pe domnul Rauta,cel care are grija de noi toti….

 8. Acum ca a cazut guvernul M.R.U,asteptam cu nerabdare rasturnarea din functie a primarului Bostan.Asteptam multe masuri bune de la noul guvern.Sa fie instalat Rauta si sa fie schimbati imediat toti directorii de la toate deconcentratele existente in comuna Sascut.Am scapat in sfarsit de regimul Luca de la Scoala Generala Sascut! Am scapat de regimul Petrache de la Lic Elias Sascut! Vom scapa de Bostan! Vom scapa de Bortun! Vom scapa de toti ticalosii care ne au tinut sub robie si ne au pus pumnul in gura ori decate ori au vrut si mai ales atunci cand,noi,oamenii simpli ne am cerut drepturile depline.Ei nu ne au ascultat pasurile si ne au batjocorit,iata ca acum a venit vremea noastra sa conducem comuna Sascut.Este vremea noastra!Este timpul sa facem curatenie in primarie,scoli,alte institutii ale comunei noastre.Acesti politruci trebuie sa plece.Regimul Ponta trebuie sa schimbe radical si situatia cetatenilor nostri din comuna Sascut.Trebuie sa i punem la zid pe acesti nemernici care si au batut joc de comuna Sascut/Bostan,Bortun,Luca,Leonte si Petrache.Gata!S/a terminat cu voi!Intrati de acum in tacere copilasi,intrati in anonimat,,,,,sa de a bunul Dzeu sa nu mai auzim de voi multi ani de acum inainte.Ne ati distrus pe toti oamenii din comuna…..ati furat speranta crestineasca pe care o aveam…….riscam sa traim in tiranie si dictatura,in minciuni,in furturi de fonduri alocate de la bugetul de stat,riscam intr o politizare excesiva a scolilor din comuna Sascut.Nu se mai putea tolera o astfel de situatie oribila pe care o traiam noi cetatenii din Sascut.Gata!PSD va prelua conducerea si in comuna Sascut! Regimul BOSTAN/BORTUN/LUCA /PETRACHE /LEONTE s/a destramat! Plecati janghinosilor ca ne ati mancat ficatii anii de a randul/////plecati si sa nu mai auzim de voi niciodata,il vrem primar pe domnul Rauta,cel care are grija de noi toti….

 9. Huua Amanciu!Hua Luca! Plecati ma de aici! Numai domnul profesor Gruber face performanta la Sascut.Voi sunteti uzati,plecati dreacu de aici,mosnegilor.Domnul Gruber castiga an de an premii cu elevii,voi nu faceti decat sa va bagati in seama aiurea.Ar trebui ca la Sascut,numai domnul Gruber sa predea ed fizica!in rest,ceilalti sa se duca de unde au venit!

 10. Jos Bostan! Jos Bortun! In sfarsit gata cu directorasii de scoli numiti politic LUCA,LEONTE si PETRACHE.Ar trebui pus director domnul PASCU la Sascut Targ si doamna PASCU la Elias.Daca vrem performanta,trebuie sa fim de acord cu principiul competentelor manageriale.Nu criteriul politic trebuie sa hotarasca! Ar trebui sa hotaram noi parintii si ISJ Bacau.Nu vedeti ca Luca si Petrache deja se cred regi in Sascut.L a mai prostit si pe domnul LEONTE!A facut cea mai mare gresala din viata lui ca a acceptat sa lucreze cu niste hoti la drumul mare ,asa cum sunt LUCA si PETRACHE,finul si nasul.Pai cum poti fura mai bine intr o astfel de formula.Mai punem un BOSTAN si un BORTUN si uite unde s cei 55 miliarde care ne lipsesc din bugetul Consiliului Local Sascut.Uite unde erau hotii!DNA /! Atentie la sarabanda aceasta de hoti !Aveti grija!

 11. Bravo domnului profesor Gruber,pentru toate succesele obtinute de catre echipa de fotbal.Este meritul domniei sale.Jos laba de pe diplome ! Amanciule! Luca! Jos Labele murdare de pe aceste diplome castigate de catre domnul Gruber! Voi sa va faceti orele cum trebuie si dupa aceea !pretentii !ce sa zic!abonatii satului la gradatiile de merit!marii campioni la fotbal!rusine sa va fie!batrani vulpoi ce sunteti!aschilopatilor!sunteti de rasul curcilor!marii antrenori de fotbal……aveti noroc de Romica si de domnul Gruber,altfel nu v ar mai baga nici babele de pe drum in seama!

 12. doru botez a zis:

  daca nu era numarul 5 de la sascut acolo pe fund nu mai castiga nimik sascut . e foarte bun copilul ala Stratila cosmin ar trebui sa fie luat la o echipe de juniori ceva..

 13. Este normal ca acesti consilieri din jurul domnului Rauta,sa dinamiteze f mult electoratul sascutean si sa intoarca voturile impotriva lui Bostan,deja scos din calcule.Bortun fara Bostan e ca o barca fara vasle,nici nu stie bine legea administratiei publice,mai are multe de studiat,este crud,nici la capitolul comunicare nu e prea grozav,vorbeste cu dezacorduri gramaticale,parca ar fi facut gramatica elementara a limbii romane cu Luca,doua personaje comice ale targului.Cea mai mare comedie din acest an electoral se refera la faptul ca sascutenii au inceput toti sa vorbeasca ca LUCA,sper sa nu se ia boala aceasta si la nivelul intregului judet Bacau,Doamne fereste!!!

 14. urinel a zis:

  Deja oamenii din Sascut şi-au dat seama unde sunt cei 55 miliarde datorii ale actualei administraţii locale.Proasta gestionare a cheltuielilor şi lipsa de pricepere în domeniul administraţiei publice şi mai ales,lipsa viziunii asupra cheltuirii cu rost a banului public va determina în scurt timp o reconsiderare a rolului pe care îl are domnul primar Răuţă.Ca să fii un bun economist,trebuie să ai ochi de afacerist.Iată că unii cum au fost Bostan şi Borţun au avut ochi de afacerişti numai pentru a se îmbogăţi rapid pe spatele contribuabilului.Lumea din Sascut va cântări mult aceste 55 miliarde,iar rezultatul se va vedea pe 10 iunie 2012.Atunci,vom scăpa de opulenţă,ignoranţă,aroganţă,lipsă de bun simţ.Sacul a ajuns la fund,iar datoriile actualilor conducători ai Primăriei Sascut nu fac decât să înfunde comuna în mocirlă pentru mai bine de 30 ani.Dacă se va ajunge la punerea sechestrului recuperator asupra bunurilor mobile şi imobile din patrimoniul Primăriei,vom fi primii din judeţul Bacău,care din cauza lipsei de competenţe a edililor riscăm să ajungem în pragul sărăciei şi al mizeriei …….dacă dvs credeţi că aceasta este soarta unor oameni serioşi şi muncitori din fruntea târgului,atunci,faceţi cum credeţi….gândiţi-vă de mai multe ori înainte de a i lăsa pe aceşti ciumpalaci să ne distrugă!!!BOSTAN,BORŢUN,LUCA,PETRACHE,LEONTE,IOSUB şi mulţi alţii care ară pământul cu 5 milioane lei vechi pt un hectar,iar domnul Răuţă le cere numai banii de motorină.Oare unde este cinstea unora acum,în cei 5 milioane sau în dorinţa de a ajuta oamenii amărâţi……

 15. Bostan,primarul comunei Sascut a pierdut Joi,17 mai 2012,recursul in instanta,in problema scoaterii din condamnarea penala pe care o are de ultraj,a dreptului de a fi ales intr o functie publica.Asadar,oameni buni e momentul acum sa daramam cetatea Bastiliei.PDL /ul trebuie sa cada si in Sascut.Niste nenorociti care au stapanit Sascutul.Sa plece Luca,Petrache,Bostan.Bortun ;i Leonte…..este vremea cerbilor tineri!

 16. bortunbrutarul a zis:

  Bostane,ce sa ti fac!Ai cam dat de naiba!De acum,nea Ionica te cam pune la punct cu noua echipa.Sunt curios ce se va intampla cu aceasta gasca din filmele cu prosti,gen Pancescu,Petrache,Luca,Bostan,Bortun,Apostol,Ungureanu/probabil acesta din urma se va arunca din nou in cap de pe primarie ca in 2008,un tembel din targusor,probabil un om cu probleme la cap,va spun eu ce se va intampla cu acesti ticalosi!Vor pleca exact cum pleaca ciobanul cu oile la munte!Speram sa ne curatam de acesti babalaci,Sascutul a saracit si ne am intors cu 25 de ani in vremea comunismului.Am ramas datori si riscam sa ni se sechestreze toate bunurile mobile si imobile din patrimoniul institutiei Primariei Sascut!Sa de a Dzeu sa vina nea Ionica la putere

 17. chiriac a zis:

  Casetele video si audio cu Bostan in ipostaze porno la padure alaturi de dansatoarele de la Club Berlin au ajuns pe mana SRI/ului si SIE.De acum vom vedea imagini inedite cu PITICUL PORNO DIN SASCUT! E LA PELEUL GOL! O SA VEDETI !

Adauga un comentariu

*