Imagini în premieră cu coafeza Florina, soţia criminalului Vlădan! Din cauza ei şi-a pierdut minţile politistul!

Blondă, mereu elegantă şi extrem de retrasă. Aşa o caracterizează fostele colege pe Florina Vlădan, femeia care şi-a pierdut viaţa luni după amiază, în atacul sângeros din coaforul de la blocul Perla.

Orbit de gelozie, bărbatul cu care se afla în divorţ a mers, luni, la salonul unde lucra Florina şi a împuşcat-o mortal pe aceasta şi pe o altă colega, rănind grav şi alte persoane aflate de faţă, atat din randul angajatelor, cât şi dintre clienţi. Pentru a fi sigur ca o va ucide pe femeia în vârstă de 46 de ani, criminalul a tras nu mai putin de 3 gloanţe asupra ei.

Unul dintre martorii incidentului, aflat la magazinul de langa coafor, a povestit ca barbatul a venit mai intai la pranz, a discutat cu sotia lui si a plecat. Avea sa revina inarmat in jurul orelor 17.30, cand a intrat in salon si a executat-o pe casiera cu un glont in cap. Imediat a impuscat-o pe sotia lui, apoi a descarcat pistolul in toti cei prezenti. Dupa momentul atacului, a povestit un alt martor, Vladan a parasit calm cladirea si a traversat pana in sediul Transelectrica, de unde a fost retinut de politie dupa cateva minute.

sursa: cancan.ro

Adauga un comentariu

*