Ungureanu începe să-i calce pe coadă pe cei din PDL. Ar putea fi exclus din partid

Potrivit unor surse citate de jurnalul.ro, pedeliştii aşteaptă să-l sacrifice pe Ungureanu cu prima ocazie , la prima greşeală.

Premierul Ungureanu şi-a arătat muşchii în momentul în care PDL ar fi vrut să schimbe din funcţie şefii de agenţii guvernamentale. „Îmi vorbiţi despre un lucru despre care eu nu am ştiri, în ceea ce priveşte compoziţia Guvernului, ultimul cuvânt îl am eu. N-am să comentez o chestiune care îmi este străină”, a spus sâmbătă Mihai Răzvan Ungureanu.

În momentul în care a fost întrebat dacă intenţionează să-i schimbe din funcţii pe şeful ANAF, Sorin Blejnar, şi pe şeful CNSAS, Lucian Duţă, Mihai Răzvan Ungureanu a răspuns: „E o chestiune internă a Guvernului şi veţi afla”.

Cu toate că Ungureanu se crede stăpân pe situaţie, surse din interiorul PDL susţin că primul-ministru nu e este foarte popular în partid.

Ultimele nemulţumiri pedeliste, spun aceleaşi surse, vin de la faptul că Ungureanu, bucurându-se de susţinerea totală a preşedintelui Băsescu, Ungureanu se amestecă în treburile unor ministere şi dă directive când nu e cazul, mai spun sursele din PDL.

Comentarii

  1. Bogdan Ioan Bacau a zis:

    Domnul Prim Ministru,Mihai Razvan Ungureanu,ca si PDL,si alti ministrii au fost alesi,de VOINTA lui DUMNEZEU,Ei trebuie sa rezolve prin legi drepte SUFERINTA poporului.Depinde de ei daca ,vor respecta vointa DIVINA.-Dumnezeu ia in.zestrat cu INTELEPCIUNE -credinta si respctul fata de semenii lor.In ce masura vor rezista tentatiei fortelor RAULUI depinde de ei.Pana acum PDL si ceilalti nu au dovedit respect pentru fii Domnului.Dovada stau,legile care sunt facute in functie de interese si nu de respect fata de CONSTITUTIE.Nemultumirea justificata a populatiei se poate rezova prin vointa ,alesilor de a RENUNTA la tentatia de inavutireCu siguranta ca DUMNEZEU a vazut cum actuala guvernare isi bate joc de popor,si la trimis pe domnul Mihai Razvan Ungureanu sa restabileasca linistea sociala,care poate fi realizata,numai prin :-Legi UNICE de pensionare si SALARIZARE si masuri de STIMULARE a economiei reale.Dumnezeu s-al ajute,ca PDL ,UNPR,UDMR,..in nici un caz nu-l vor ajuta.CAUZA?

Adauga un comentariu

*