Deea Maxer, implicata intr-un scandal sexual la 13 ani

CANCAN prezinta o poveste uluitoare din adolescenta uneia dintre cele mai in voga cantarete, care s-a petrecut atunci cand actuala vedeta era in clasa a VII-a. Deea Maxer a facut la acea vreme plangere la politie impotriva unui coleg de clasa pentru tentativa de viol, ceea ce a creat un mare scandal in cadrul unitatii de invatamant.

Sotia lui Dinu Maxer a avut parte, pe vremea cand era eleva la Scoala generala nr. 114, de o intamplare care s-a lasat cu un adevarat scandal, dupa ce a fost surprinsa in timp ce se harjonea cu un coleg de clasa pe un culoar ce ducea spre podul scolii. Sau cel putin asa parea la prima vedere. Dupa incidentul care a avut loc in incinta unitatii de invatamant, Deea a mers impreuna cu tatal ei la politie, acolo unde a fost depusa o plangere pentru tentativa de viol. „Imi aduc aminte ca era Sf. Andrei si primisem cadou un ceas pe care l-am pierdut in scoala, intr-una dintre pauze. Am iesit din ora ca sa il caut, iar la un moment dat am observat ca ma urmarea un coleg care ma placea foarte mult, iar eu il refuzam constant. „, a declarat Deea Maxer pentru CANCAN. Cantareata spune ca i-a spus tatalui ei de incident, iar acesta a luat-o de mana si au mers impreuna la politie. „Am depus plangere pentru tentativa de viol, iar politistii au venit la scoala, a fost scandal mare. Tata voia ca baiatul respectiv sa plateasca pentru ce a facut, insa dupa ce a vorbit cu mama lui, iar aceasta a inceput sa planga si sa il roage sa-l ierte pe fiul ei, mi-am retras plangerea”, si-a mai amintit sotia lui Dinu Maxer. Ea a precizat ca imediat dupa incident a fost la IML, acolo unde medicii au stabilit ca este virgina.

Deea a tinut sa le multumeasca profesorilor scolii unde a invatat. „Ei si-au facut datoria, au luat masuri, i-au scazut nota la purtare baiatului, parca si mie, dar chiar nu mai tin minte. O masura normala”, a mai spus ea. Chiar daca Deea a sustinut ca nu facuse o pasiune pentru baiatul respectiv, unii dintre fostii colegi sustin ca ea se tinea de fapt dupa cel pe care l-a reclamat la politie. Si ca un an mai tarziu, in clasa a VIII-a, s-ar fi certat rau cu o colega, marul discordiei fiind acelasi baiat, pe care il placeau amandoua.

Deea Maxer: „M-a bruscat, mi-a pus mâna pe sâni şi a vrut să mă violeze”

Un nou scandal monden o are în prim plan pe soţia lui Dinu Maxer, Deea, care se presupune că ar fi fost victima unei agresiuni sexuale în şcoala generală. „A fost un scandal, despre care s-a vorbit. Majoritatea colegilor ştiau. Erau, cum să zic, prieteni, nu iubiţi. Am înţeles că ei au mers în podul şcolii şi ar fi făcut sex. Ea era o fată frumuşică şi avea admiratori printre colegi, dar era îndrăgostită de acest băiat. De aceea a făcut plângere la poliţie că ar fi violat-o, dar până la urmă se pare că au ajuns la o înţelegere. Familia lui a dat bani ca părinţii Deei să renunţe la plângere. Deea chiar s-a bătut cu câteva fete din şcoală pentru acest băiat”, a povestit o fostă colegă a Deei.

integral: cancan.ro 

Adauga un comentariu

*