Ce pregatim pentru masa de Revelion? Ciorbele si borsurile, emblema culinara a Romaniei: Vezi retete traditionale!

Daca unele bucate le putem gasi aproape oriunde am calatori, sunt cateva delicatese specifice Romaniei

Cine nu s-a trezit macar intr-o dimineata cu gandul la o ciorba de potroace? Sau cine nu a visat sa calatoreasca in Moldova doar la gandul traditionalului bors de gaina din aceasta zona?.

Borsurile si ciorbele fac parte din patrimoniul nostru culinar si sunt multi straini care ne viziteaza tara doar pentru a degusta bunatatile noastre. Skytrip.ro va prezinta doua retete de mare traditie in bucataria romaneasca: ciorba de potroace si borsul moldovenesc de gaina

Ciorba de potroace e specifica Munteniei si este una dintre cele mai gustoase ciorbe. Se face din maruntaie de pasare si zeama de varza.

Borsul moldovenesc de gaina este o mancare pe care, in Moldova, stie sa o pregateasca orice gospodina. Gustul ei deosebit de bun este dat si de folosirea taiteilor, preparati in casa.

Adauga un comentariu

*