Din această seară, „Vocea României” la Pro TV!

Emisiunea „Vocea României” debutează marţi, de la ora 20.15, la Pro TV, show-ul urmând să le ofere telespectatorilor o experienţă muzicală completă: patru antrenori foarte cunoscuţi – Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu -, voci de excepţie şi muzică live. Formatul inedit, un juriu extraordinar şi o echipă de producţie care are în portofoliu nenumărate succese fac din emisiunea „Vocea României” una dintre cele mai aşteptate lansări ale toamnei. „Vocea României” este emisiunea care duce concursurile de talente la un alt nivel, structura acesteia fiind o noutate absolută. Show-ul are diferite etape, fiecare dintre ele fiind un pas în descoperirea acelei voci extraordinare, capabile să cucerească o ţară întreagă.

În prima fază, cea a „audiţiilor pe nevăzute”, fiecare dintre cei patru antrenori trebuie să îşi formeze o echipă, iar alegerea se face exclusiv în funcţie de vocea lor. Cei patru stau întorşi cu spatele la scenă, iar atunci când îşi doresc pe cineva în echipa lor nu trebuie decât să apese butonul „Eu te vreau”. Dacă se întorc cel puţin doi antrenori, mingea este în terenul concurentului, pentru că el trebuie să aleagă cu cine vrea să meargă mai departe. Aşadar, competiţia intervine nu doar între participanţi, ci şi între antrenori, care trebuie să-şi folosească toate argumentele pentru a avea echipa dorită. După formarea echipelor va urma etapa confruntărilor, unde fiecare antrenor va stabili duete între oamenii din echipa lui. Cei patru vor avea şi un consilier (din lumea muzicii) care îi va ajuta în luarea deciziilor. Această fază este eliminatorie, iar în final fiecare antrenor va ajunge în semifinale cu câte cinci concurenţi. Etapele finale, semifinalele şi finala vor fi difuzate în direct, iar publicul va avea şi el un cuvânt de spus. Câştigătorul show-ului „Vocea României” va intra în posesia marelui premiu, în valoare de 100.000 de euro şi va avea ocazia să lanseze un album sub labelul Universal. La rândul lor, finaliştii clasaţi pe următoarele trei locuri vor fi şi ei susţinuţi în lansarea câte unui single. O altă noutate adusă de acest show este faptul că la „Vocea României” nu există juraţi, ci antrenori. Cei patru – Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu – vor deveni adevăraţi mentori pentru fiecare om din echipa lui. Prezentatorul emisiunii „Vocea României” de la Pro TV este nimeni altul decât tonicul Pavel Bartoş. Actorul are rolul de a-i intervieva pe concurenţii ce urmează să intre în scenă, de a le afla povestea şi a sta de vorba cu susţinătorii aflaţi în culise.

Pe scena de la „Vocea României” vor urca voci puternice, cu experienţă, voci cu un timbru deosebit, uşor recognoscibile şi, nu în ultimul rând, voci care reuşesc să transmită emoţie. Concurenţii, marea lor majoritate, sunt obişnuiţi deja cu lumina reflectoarelor. Printre aceştia, telespectatorii îi vor recunoaşte pe Daniel Lazăr, fost membru al trupei Etno, pe Lucia Dumitrescu, pe Marian Vasilescu, fost concurent la „Românii au talent”, sau pe Daniel Istrati, moldoveanul care face ravagii în Chişinău cu hit-urile sale. Telespectatorii Pro TV vor avea parte, din 27 septembrie, nu doar de foarte multe surprize, ci şi de muzică de cea mai bună calitate. Fiecare dintre concurenţi este acompaniat de o trupă live, condusă de însuşi George Natsis, unul dintre cei mai buni compozitori şi muzicieni din România. Nucleul de bază al band-ului este format din: George Natsis (clape), Nicu Patoi (chitară), Vlad Popescu (tobe), Adrian Flautistu (bas). Acestei formule i se vor adăuga noi instrumentişti pe parcursul fiecărei etape.

Adauga un comentariu

*