Lucian Bute a refuzat o cana cu chipul lui Basescu!

Dupa ce a lansat o serie de controverse multumindu-i ministrului Elena Udrea pentru organizarea galei in care si-a aparat centura mondiala, Lucian Bute se fereste sa faca gesturi care ar putea avea conotatie politica. 

Aflat in vizita la Busteni, unde este cetatean de onoare al orasului, campionul mondial Lucian Bute a refuzat sa bea dintr-o cana imprimata cu imaginea presedintelui Traian Basescu, relateaza Realitatea TV. Lucian Bute a mersla Busteni la invitatia primarului Emanoil Savin, acesta oferindu-i pugilistului o cana cu chipul presedintelui. Bute a refuzat-o, politicos. Campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Bute a ramas pentru vacanta de trei saptamani in Romania, dupa ce si-a aparat centura cu diamante pentru a opta oara consecutiv, sambata,la Romexpo. Lucian Bute l-a invins prin KO in runda a patra pe francezul Jean Paul Mendy, challenger obligatoriu.

 

Comentarii

  1. Pai ce-a facut handicapatul ala chior pentru Lucian??? Acu vrea sa-si aroge niscaiva merite??? Nu i-a ajuns lu’ Nutzi cat a fost huiduita? Lucian stie destul de bine cat il „iubeste” poporul pe Dictachior!

Adauga un comentariu

*