Lucrările liceenilor buzoieni care au obţinut 10.00 la bac, recorectate la solicitarea MECT. Funeriu spune că nu a cerut recorectarea

Lucrările celor trei absolvenţi de liceu din Buzău care au obţinut media 10.00 la examenul de bacalaureat au fost recorectate, la solicitarea oficialilor din Ministerul Educaţiei, notele obţinute fiind reconfirmate, susţin surse din învăţământul buzoian.

Conform surselor citate, luni s-a cerut reevaluarea lucrărilor întocmite la bacalaureat de elevii care au primit 10.00 pe linie. Este vorba despre doi liceeni de la Colegiul Naţional „Bogdan Petriceicu Haşdeu”, între care unul este fiul primarului din Buzău, Constantin Boşcodeală, şi despre o elevă de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”.

Sursele susţin că, luni dimineaţă, mai multor profesori le-a fost solicitat, prin intermediul Inspectoratului Şcolar Judeţean, să recorecteze tezele de 10.00, fapt confirmat, marţi, şi de persoane din ISJ care susţin că nu doar la Buzău ar fi fost solicitată de către Ministerul Educaţiei această recorectare a lucrărilor de 10.00, ci în toată ţara.

Toate cele 65 de lucrări notate cu medie maximă ar fi fost reevaluate, la cererea oficialilor din Ministerul Educaţiei”, susţin sursele citate.

Continuarea aici (MEDIAFAX.RO)

Adauga un comentariu

*