Bacău. Un pensionar băut la volan a lovit o maşină şi a fugit de la locul accidentului

Un pensionar din Bacău s-a urcat la volan după ce a băut două sticle de vin. Ameţit bine de alcool, bărbatul a lovit o maşină în trafic. Speriat de ce a făcut, a fugit de la locul accidentului crezând că nu poate fi găsit. Poliţiştii l-au prins însă în scurt timp şi i-au întocmit dosar penal.

0,86 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat – acesta este rezultatul arătat de etilotest în cazul bărbatului, în vârstă de 60 de ani, fost cadru militar ieşit la pensie. Omul a făcut o manevră greşită în trafic şi a nimerit pe contrasens, unde a lovit o maşină.

„Un Matiz a făcut o tamponare în trafic şi a fugit. Ulterior a fost oprit”, a declarat agent-şef Florin Frigură, de la Poliţia Rutieră Bacău.

Poliţiştii l-au prins în numai cinci minute pe şoferul băut, care nu înţelegea ce i se întâmplă.

„Sunteţi răi. De ce sunteţi răi cu mine? Dar vă rog frumos, luaţi mâna de pe mine. Mergeţi dvs înainte că vin şi eu. Aoleo, ce-am făcut? N-am omorât pe nimeni, n-am făcut nimic”, spune pensionarul prins băut la volan.

Şoferul beat a fost dus la Spitalul Judeţean Bacău pentru stabilirea alcoolemiei, iar poliţiştii i-au întocmit dosar penal.

Adauga un comentariu

*