O senatoare „rătăcită“ îi numeşte drogaţi pe copiii romanilor

Tineretul Social Democrat din Vrancea a condamnat public afirmaţiile senatorului second-hand Sorina Plăcintă care a declarat cu seninătate că toţi copiii din această ţară sunt nişte drogaţi, în încercarea de a-şi apăra fiul despre care un raport arată că a fumat canabis, altfel spus, a consumat droguri. Printr-un comunicat de presă, filiala Vrancea a Tineretului Social Democrat i-a solicitat senatorului pedelist să îşi ceară, public, scuze pentru declaraţiile sale prin care i-a făcut drogaţi pe tinerii din România. Pedeliştii au pierdut orice urmă de ruşine şi se cred mai presus de normele morale şi legale care ar trebui să guverneze România de astăzi. Un senator second-hand, Sorina Plăcintă, fost ministru al Tineretului a ajuns să declare că toţi copiii din această ţară sunt nişte drogaţi doar pentru că fiul său a fost depistat că a fumat canabis, adică a consumat droguri. Afirmaţiile pedelistei au fost condamnate, ieri, de tinerii social democraţi vrânceni care i-au cerut să îşi ceară, public, scuze pentru declaraţiile sale prin care i-a făcut drogaţi pe tinerii din România. „Este o problemă strict de familie, dacă o mamă este mândră de fiul său toxicoman, dar să ajungi să consideri că, dacă odrasla ta e dependentă de droguri, toţi tinerii sunt la fel, acest lucru este de neconceput. La fel cum este de neconceput ca un om politic care dă lecţii de moralitate în fel de fel de postări pe blogul personal să aibă o asemenea atitudine în legătură cu un fenomen condamnat de societatea contemporană şi pentru care sunt cheltuite milioane de euro cu campanii care să descurajeze consumul de droguri. Iar când această declaraţie este făcută şi de fostul ministru al Tineretului atunci nu ne putem pune decât o singură întrebare: mai putem vorbi de normalitate în ţara condusă de PDL?“, se arată în comunicatul TSD. În acesta se precizează că acelaşi senator îi face pe toţi tinerii drogaţi şi apoi, cu aceeaşi nonşalanţă, le spune vrâncenilor cât de dreaptă şi de cinstită este ea, omite să spună că în anii de când este parlamentar compania domniei sale câştigă contracte de miliarde pe bandă rulantă cu statul, la fel cum omite să spună că nu toţi tinerii au o educaţie atât de precară şi un obraz atât de gros încât să îşi permită să urineze pe o troiţă sfântă sau să treacă cu maşina peste un om de mai multe ori.


Drogul, o modă printre beizadele

Tinerii social democraţi îi transmit senatorului „rătăcit“ că „poate este o modă printre beizadelele din gaşca fiului domniei sale să se drogheze“ pentru că, în România anilor 2011 nu este o modă printre tineri să se drogheze, să calce oamenii cu maşina, să îşi bată prietena sau să îşi facă nevoile pe obiecte de cult. „Acestea sunt doar excepţiile de la regulă, cele care arată carenţe majore în educaţie. Pentru că este percepută ca fiind “rătăcită” dorim să îi aducem la cunoştinţă doamnei senator că în România anilor 2011 tinerii sunt preocupaţi să facă zeci de kilometri navetă zilnic ca să ajungă la şcolile pe care încă nu le-a desfiinţat ministrul Educaţiei, să muncească, iar părinţii copiilor normali din această ţară sunt preocupaţi să aibă bani de trimis copiii la şcoală şi să facă faţă măsurilor economico-sociale aberante luate de Guvernul PDL, atât de ridicat în slăvi de Sorina Plăcintă“, se arată în comunicat.

 

Comentarii

  1. un cetatean a zis:

    Beizadelele raman beizadele. Nicu Ceausescu a fost un copil cuminte, pe langa derbedeii demnitarilor de astazi (nu chiar toti!), in majoritatea lor. Pacat ca tara asta a ajuns in mana unor asa neispraviti. Regret foarte mult ca n-am vazut „curatenia promisa” de PD-L in randul lumii politice.

Adauga un comentariu

*