A murit în stradă după o injecție făcută la Urgențe

Caz incredibil.

Coriolan Mărgineanu, un tânăr de 28 de ani din Buhuși, a murit în fața restaurantului Amadeus din oraș, astăzi, în jurul orei 16.00, la scurt timp după ce a mers la Urgențe, unde i s-a făcut o injecție.Tânărului i s-a făcut rău, acuzând stări de greață, și a cerut ajutorul medicilor de la Secția de Urgențe a Spitalului din Buhuși. Cadrele medicale i-au făcut o injecție, apoi i-au spus că poate pleca acasă.

Pe stradă, Coriolan Mărgineanu a leșinat. „Era întins în fața restaurantului. Am sunat la 112 și am cerut să vină urgent un echipaj SMURD sau de la Ambulanță. A ajuns o ambulanță cu un medic de la Bacău, dar abia după o oră. Au încercat să-l resusciteze, dar n-au mai putut să facă absolut nimic“, a spus Neculai Constantinescu din Buhuși.

Maria Pițigoi, prietenă cu Radu Coriolan Mărginean, a povestit că starea acestuia s-a agravat imediat ce au ajuns acasă. „După zece minute, imediat ce ne-am întors de la spital, a început să se simtă tot mai rău. Tremura și n-avea stare nici măcar să stea pe scaun. Eu m-am dus să fac o supă și când m-am întors el era leșinat“, a spus Maria Chițigoi.

Tânărul de 28 de ani era șeful Organizației de Tineret a PDL Buhuși.

Continuarea aici (inainte.eu)

Comentarii

  1. Trist să aud această veste. Există milioane de oameni au murit de la injectarea unui medicament greşit la corpul lor. Cea mai mare parte sunt complicaţii, deoarece medicamentul greşit pot afecta extrem de organismul nostru mai ales atunci când avem unele alergii, astm şi alte boli.

    spital într-adevăr trebuie să explice despre această problemă. Investigaţiile pot fi făcute şi spitalul va plăti o mulţime dacă se angajează într-adevăr această greşeală.

    Terry O’Sullivan

  2. eleonora a zis:

    Dumnezeu sa-l ierte !
    Condoleante familiei si putere in ce priveste aflarea adevarului.
    Referitor la redactarea articolulului, nu vi se pare ca exista o contradictie ? Unde a murit bietul tanar : pe strada , asteptand ambulanta care a sosit dupa o ora sau acasa ?(dupa spusele prietenei).

Adauga un comentariu

*